Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız’ın Yemin dizisine vedasının arka planı ortaya çıktı!

Özge Yağız’ın Yemin dizisine vedasının arka planı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Yemin, 245. bölümüyle birlikte izleyicilerine veda etti. Dizi 3. sezonuyla Eylül – Ekim aylarında yeniden ekranda olacak. 2. sezonunu tamamlayan dizide Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız’ın durumu da netleşti.

Ünlü oyuncu daha önce sosyal medya hesabından diziden ayrıldığını doğrulamış ve tüm ekibe teşekkür etmişti. Ancak Özge Yağız’ın ayrılığı konusunda farklı bir durum yaşandığı Karamel Yapım’ın açıklaması ile ortaya çıktı.

2. sezon finalinin ardından Karamel Yapım Genel Koordinatörü Sevda Kaygısız imzası ile bir veda mesajı yayınlandı. Bu mesajda Özge Yağız konusuyla ilgili ayrıntılı açıklama dikkat çekti.

Özge Yağız’ın sözleşmesi bittiği ve gelecekte daha farklı bir kariyer planladığı için ayrıldığı söyleniyordu. Bunun doğru olduğu ama Ocak ayında zaten bu ayrılığın yazılı olarak yapım şirketine bildirildiği ortaya çıktı.

Özge Yağız ile ilgili açıklamadaki şu detaylar olayın tüm boyutlarını da yansıtıyor:

“İki sezondur bu yolu bizimle paylaşan oyuncumuz Özge Yağız da ekibimizin kıymetli bir parçasıdır. Reyhan karakterine başarı ile hayat veren oyuncumuz Özge Yağız’ın önümüzdeki sezon Yemin dizisinde olmayacağı haberleri doğrudur. Bu ayrılık oyuncumuzun ne sözleşmesi ne de senaryo gereği rolü bittiği için gerçekleşmiştir.

Dizimiz devam ederken 2020 Ocak ayında 3. sezon ile ilgili karşılıklı yapılan görüşmelerde şartlar konuşulduktan sonra oyuncumuz ve menajeri 2. sezon bitimi projeden ayrılma kararlarını tarafımıza yazılı olarak bildirmişlerdir. Karamel Yapım olarak bugüne kadar tüm işlerimizde önceliğimiz, ekibimizin mutluluğu olmuştur. Bu nedenle yolculuğa devam etmek istediğimiz arkadaşlarımız için şartlarımızı zorlayarak da herhangi bir sebeple yollarını ayırmak isteyen hiçbir ekip üyemize ‘yaptığımız işin en temel motivasyonunu moral değerler olduğu gerçeğinden de hareketle’ engel çıkarmadık. Sevgili oyuncumuz Özge Yağız’a emeklerinden dolayı çok teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

Özge Yağız'ın Yemin dizisine vedasının arka planı ortaya çıktı! 7