Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinde Gökberk Demirci ve Özge Yağız’ın şansı birbirleri oldu!

Yemin dizisinde Gökberk Demirci ve Özge Yağız’ın şansı birbirleri oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin dizisi Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşuyor. 2 sezondur yayında olan dizi, ilk sezonunda bu kadar çok gündem olmamıştı. Reytingleri ile ve Kanal 7 izleyicisinin gösterdiği ilgi ile dikkat çekse de, 1. sezonda oyuncular ulusal basın tarafından öne çıkartılmadı.

Gökberk Demirci ve Özge Yağız ikilisi, 2.sezonun başlarında ilk olarak Kanal 7 tarafından öne çıkartılmaya başlandı. Çeşitli röportajlarla ve sosyal medya paylaşımları ile oyuncuların uyumlarına dikkat çekildi. Yemin dizisinin reytinglerde yüksek oranlar almaya başlaması, basının da ilgi göstermesini sağladı.

Hafta içi 5 gün yayınlanan Yemin dizisinin özel bir izleyici kitlesi var. Bu kitle 2. sezon ile birlikte daha da büyüdü. Özge Yağız ile Gökberk Demirci’nin çok iyi uyum yakalaması dizinin başarısının ana etkeniydi… Emir ve Reyhan karakterlerini seven izleyici, Yemin dizisini hep destekledi.

Ulusal basında Özge Yağız’ın öne çıkartılması, daha fazla kişi tarafından tanınmasını sağladı.Ardından da Gökberk Demirci basın tarafından öne çıkartılmaya başlandı.

Yemin dizisinde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın şansı birbirleri oldu! 8

İki genç oyuncu birbirlerinin şansı oldu. Akşam gazetesine konuşan Gökberk Demirci, aralarındaki uyumun başarıyı da beraberinde getirdiğini anlatan, şu sözleri söyledi:

” Yemin çok özel bir projedir benim için. Yapım, ekip, partner.. Çok şanslıydım, Allah karşıma hep iyileri çıkardı şükürler olsun. Oyuncu arkadaşlarım ile gerçekten harika bir uyum içerisindeydik ve bu ekrana olduğu gibi yansıdı. Oynamadık, yaşadık. Haliyle yaşattık. Kısacası başarmak istedik, çok çalıştık ve fedakârdık. Ekip olarak.”

Yemin dizisinde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın şansı birbirleri oldu! 9

Özge Yağız, bir röportajında Gökberk Demirci ile yakaladıkları uyumu ‘tarifsiz bir uyum’ diyerek bunun başarıyı getirdiğini belirtti. Gökberk Demirci de aynı fikirde. Oyuncu, “Dediği gibi gerçekten tarifsiz bir uyum. İyi ki partner olmuşuz…” ifadelerini kullandı.