Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul müziği ile Asyalı sanatçıların tüyleri diken diken eden performansı!

Diriliş Ertuğrul müziği ile Asyalı sanatçıların tüyleri diken diken eden performansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul’un müzikleri Asya’daki Müslüman toplumlar üzerinde büyük bir etki bıraktı.Engin Altan Düzyatan’ın muhteşem performansı ile taçlandırdığı dizi, dünyanın bir çok ülkesinde ilgiyle izlendi.

Asya ülkelerindeki Müslüman halk üzerinde de dizinin etkisini sosyal medyada görebilirsiniz. Diziden birçok sahne sosyal medyada paylaşılıyor. Diriliş Ertuğrul müzikleri için ise ayrı bir paylaşım dalgası başladı.

Birçok sanatçı kendi entrümanları ile dizinin jenerik müziğini çalarak bunları sosyal medyada paylaşıyor.Ramazan ayının başında Pakistan’da dizinin yayınlanmaya başlaması, sosyal medyayı da hareketlendirdi.

Pakistanlı sanatçılar başta olmak üzere, farklı ülkelerden birçok sanatçının Diriliş Ertuğrul müziği ile sosyal medyada büyük ilgi gördüklerini twitter’daki paylaşımlardan görebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul dizisinin Pakistan’da yayınlanmaya başlanması bu ilgini daha da artmasını sağladı. Sosyal medyada kullanıcılar özellikle Engin Altan Düzyatan’ın birçok fotoğrafını paylaşıyor. Diziyle ilgili çok sayıda içerik yayını yapılıyor.Övgü dolu sözlerle hem diziye hem de Düzyatan’a sevgi gösterileri yapılıyor.

Diriliş Ertuğrul müziği ile Asyalı sanatçıların tüyleri diken diken eden performansı! 7