Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinde Özge Yağız’ın yerine gelen isim belli oldu!

Yemin dizisinde Özge Yağız’ın yerine gelen isim belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında izleyicilerle 2 sezondur buluşmakta olan Yemin dizisinde, Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız, diziden ayrılmıştı. Genç oyuncunun yeni sezonda Sol Yanım isimli Star TV dizisi ile anlaştığı da ortaya çıktı.

Yemin dizisinde Gökberk Demirci’nin yanında yer alacak kadın karakteri kimin canlandıracağı merak ediliyordu.Bu isim ortaya çıktı. 3. sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanan dizinin çekimleri öncesinde Elif Özkul ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Elif Özkul ilk olarak Kara Sevda dizisinde Sema karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. İlk dizisinde başarısı ile göz dolduran genç oyuncu, ardından da Payitaht Abdülhamid dizisinde Fehime Sultan olarak izleyicilerle buluştu.

TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisinde de rol alan Elif Özkul, Sevda Şahin olarak bir süre dizide rol aldı. Genç oyuncu yeni sezonda hafta içi yayınlanan günlük dizi Yemin’in ekibinde yer alacak.

Gökberk Demirci ile Elif Özkul uyumu da merakla bekleniyor. Özkul, Reyhan karakterini mi canlandıracak yoksa diziye başka bir karakter ile mi dahil olacak, merakla bekleniyor.