Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinde bir ayrılık üzüntüsü ve yeni transfer sevinci!

Kalk Gidelim dizisinde bir ayrılık üzüntüsü ve yeni transfer sevinci!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Kalk Gidelim dizisinin 3. sezonuyla ekranda olmaya devam ediyor. Yaz günlerinde de izleyicileri keyiflendirmeye devam eden Kalk Gidelim dizisinin ekibi özverili bir çalışma sergiliyor.

Ekranın en organik ve eğlenceli yapımlarından olan Kalk Gidelim ekibinden en son Emin Gürsoy ayrılmıştı. Muhtar Sefer karakterinin yokluğu dizinin hayranlarının eleştirilerine konu oldu. Gürsoy, rol gereği 105. bölümde Ankara’ya gitmiş ve bir daha geri dönmemişti. Oyuncunun diziden ayrıldığı biliniyor. Dizide bir de yeni oyuncu sevinci var…

Kalk Gidelim dizisinde bir ayrılık üzüntüsü ve yeni transfer sevinci! 8

Kalk Gidelim ekibinde izleyicilerin ayrılık üzüntüsünün yanı sıra bir de yeni transfer var. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Yağmur Ün, iddialı dizinin ekibine katıldı.

Söz dizisinde Su Akkaya olarak hatırlayacağınız genç oyuncu, TRT1 ekranında Kalk Gidelim dizisi ile ekrandaki yerini almayı sürdürecek.

Datça’da tatil yapmakta olan oyuncu, geçtiğimiz hafta oynadığı fantastik drama türündeki kısa film, “The Strange Story of a Shining Pearl”e yurt dışından ödül kazandı.

Kalk Gidelim dizisinde bir ayrılık üzüntüsü ve yeni transfer sevinci! 9

Yönetmenliğini Emir Mavitan’ın yaptığı, başrollerini Yağmur Ün’le Almila Ada ve Perihan Savaş’ın paylaştığı film, kısa bir süre önce 11. La Jolla Film Festivali’nde de 6 dalda ödüle aday olmuştu. Film ekibini sevindiren haber bu sefer de Kaliforniya’dan geldi.

“The Strange Story of a Shining Pearl”, Queen Palm International Film Festival’inde “En İyi Sinematografi, En İyi Kısa Film ve En İyi Müzik” dallarında ödül aldı.