Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinin Reyhan’ı Özge Yağız, yönetmenini çıldırtıyor!

Yemin dizisinin Reyhan’ı Özge Yağız, yönetmenini çıldırtıyor!

tarafından ker_def

Yemin dizisinde rol alan Özge Yağız, Reyhan karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. 22 yaşındaki oyuncu, Kanal 7 ekranında yayınlanan dizideki performansı ile de konuşulmaya başlandı.

Magazin Hattı isimli programa açıklamalarda bulunan Yağız, bu dizinin ilk işi olduğu ve yaptığı işten de gurur duyduğunu ifade etti. Evliliğin ne olduğunu ve zorla tutulmanın da ne olduğunu bilmediğini ifade eden Yağız, sahnelerde duyguyu yansıtabilmek için bir hayli zorlandı.

Oyuncu, “O moda girmek çok zor oldu o yüzden ilk başta benim için. Yoksa tabii ki de Reyhan’la benzeyen özelliklerimiz var. Ben mesela Reyhan kadar olmasa da sabırlıyım. Ama bazen onun sabrı beni bile çatlatıyor. Yönetmen monitör başında çıldırıyor ben konuşmadıkça ben de sahnede çıldırıyorum konuşmadıkça” açıklamasında bulundu.

Sosyal medyada hakkında yazılan yazıları takip eden oyuncu, bazılarına çok güldüğünü söyledi. İzleyicilerin kendisi ile Reyhan karakterini karıştırmasından yakınan Özge Yağız, “Çünkü ben gerçekten susmak istiyormuşum gibi tepkiler alıyorum. Halbuki içten içe ne kadar yandığımı bilseler…” dedi.

İzleyicilerin kendisini evlerinden birisi gibi görmesinden mutlu olduğunu anlatan genç oyuncu, reytinglerin de iyi gelmesinden çok memnun.