Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver, Babil dizisinden ayrılacak mı?

Aslı Enver, Babil dizisinden ayrılacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Babil dizisi yakında Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. 2020 yılının ilk ayında başlaması beklenen dizinin fragmanları büyük beğeni toplamıştı.Çok başarılı bir oyuncu kadrosunu bünyesinde buluşturan Babil, ilginç hikayesiyle de dikkat çekiyor.

Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Babil dizisinde neşeli bir ortam oluştuğunu Nur Fettahoğlu açıkladı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, “Birce de zaten arkadaşım, Aslı da zaten arkadaşım. Çok güzel bir ekip olduk. Çok heyecanlıyız. Biz çekmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Aslı Enver’in diziden ayrılacağına yönelik internette yer alan iddialar da Nur Fettahoğlu’na soruldu. Bu konuyla ilgili bilgisi olmadığını belirten Fettahoğlu, soruya da bir hayli şaşırdı. “Aaa. Yok” diyen oyuncu şaşkınlığını mimikleri ile de gösterdi.

Oyuncu, Aslı Enver ile Cannes’da pişti olduğu şeklindeki haberlerden de rahatsız olmadığını, Enver ile aynı kıyafeti de giyebileceğini sözlerine ekledi.

O görüntüleri videodan izleyebilirsiniz: