Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi Kalbimin Sultanı’na reyting şoku!

Yeni dizi Kalbimin Sultanı’na reyting şoku!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam ilk bölümüyle Star TV’de ekrana gelen Kalbimin Sultanı dizisi, izleyenlerin beğenisini toplasa da reytingleriyle şaşırttı.

Çarşamba akşamlarına damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz’in sezon finalinin yayınlandığı akşam Diriliş Ertuğrul, sezon arası verdiği için ekranda yoktu.

Karşısında sadece Sen Anlat Karadeniz dizisi olmasına karşın Kalbimin Sultanı’nın ilk bölümüyle reytingi hayli düşük geldi.

Ali Ersan Duru, Aleksandra Nikiforova, Emel Çölgeçen, Tansel Öngel ve Beste Kökdemir gibi önemli isimleri kadrosunda barındıran Star TV’nin yazlık dizisi Kalbimin Sultanı, Total’de 30. ve AB’de 16 sırada yer aldı.

Yeni dizi Kalbimin Sultanı'na reyting şoku! 7

Dizinin ilk bölümüyle aldığı bu reytingin önümüzdeki haftalarda toparlanıp toparlanmayacağını hep birlikte izleyeceğiz.

Yoğun bir sezondan çıkan izleyicinin henüz dikkatini çekmeyi başaramayan Kalbimin Sultanı, yaz dizileri arasında ilk yayına giren oldu. Bu nedenle gözden kaçmış olma ihtimali yüksek.

Önümüzdeki günlerde daha çok konuşulması ve reytingini arttırması bekleniyor. Sezon dizilerinin ara verdiği ya da final yaptığı ekrandaki az diziden biri olarak bakalım beklenen reytinge ulaşabilecek mi?

İşte dizinin dün akşam yayınlanan ilk bölümünde dikkat çeken dans sahnesi:

1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halkın arasına karışan Sultan Mahmut, Rus Büyükelçiliğinde öğretmenlik yapan Anna ile karşılaşır. Anna karşı kıyıya geçmek ister ve kayıkçı sandığı Sultan’ın kayığına biner.

KALBİMİN SULTANI DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İkilinin karşılaşması sonrasında Sultan, öğretmen olduğunu öğrendiği Anna’nın saraya gelerek çocuklarına ders vermesini ister. Anna bu süre zarfında haremde kalması gerektiğini öğrendiğinde, teklifi reddetmeye karar verdiyse de babasını korumak için saraya girmek zorunda kalır… Anna’nın saraya girmesi ise Hoşyar Sultan’ın hiç hoşuna gitmez. Genç bir Muallime’nin gelişi saraydaki tüm dengeleri değiştirecektir.