Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni diziye başlayan Ceyda Düvenci 3 gün ağladı, sonra önemli kararlar aldı!

Yeni diziye başlayan Ceyda Düvenci 3 gün ağladı, sonra önemli kararlar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, bir süredir eşi Bülent Şakrak’ın Bodrum’da çekimleri devam edilen Sefirin Kızı dizisindeki Kahraman rolü için bir süredir bu ilçede ikamet etmekteydi… Ailesi ile birlikte kaldığı Bodrum’dan İstanbul’a dizi sürprizi için dönen oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri çekti.

Uzun süredir setlerde yer almayan Ceyda Düvenci, Exxen isimli dijital platform için çekimleri yapılan Öğrenci Evi isimli dizide rol aldı. 3 yıldır dizi setlerinden uzakta olan oyuncu, 22 yıl çalıştıktan sonra bu aranın kendisine iyi geldiğini belirmişti.

“Öğrenci Evi dizisinde dünya tatlısı gençlerle sete çıktım” diyen ve yeniden dizilere döndüğü için de mutlu olduğunu belirten Düvenci, setleri özlediğini ifade etti. Ceyda Düvenci, instagram hesabında yaptığı bir başka paylaşımda ise yazacak çok şeyinin olduğunu ifade etti ve duygularını hayranları ile paylaştı.

Yeni diziye başlayan Ceyda Düvenci 3 gün ağladı, sonra önemli kararlar aldı! 7

Oyuncu,2021 yılının kendisi için çok başka duygularla başladığını ve içinde de çok şeyler biriktirdiğini belirtti. 3 gün odasına kapanan ve hem ağlayan hem de düşünen oyuncu, başka birisi olarak bu odadan çıktığını ifade etti.

Hayatı hakkında önemli kararlar da alan Ceyda Düvenci, dizi çekimlerinden sonra yeniden Bodrum’a döneceğini belirtti. İşte Ceyda Düvenci’nin instagram’a yansıyan ve hayranlarını da meraklandıran sözleri:

“Yazacak o kadar çok şey var ki… sizlere anlatmak istediğim çoook şey birikti aslında… ve 2 gündür nasıl paylaşsam bilemedim bir türlü… 2021 bambaşka başladı benim için. Gerçekten yepyeni bir ben oldum. Belki yıllardır kendimle ilgili bir yolculuk yapıyor olmam bir anda yaptı bu değişikliği. Çok garipti. Yılın ilk 3 günü odama kapandım. Ağladım, düşündüm, düşünmeden durdum, film şeridi gibi hayatım geçti gözümün önünden, sevdiklerimi düşündüm, kalp kırıklıklarımı, aşkımı, çocuklarımı… sonra 3 gün kapandığım odadan başka biri çıktı sanki.

Daha yavaş, daha sakin, daha az endişeli, sinirlenmeyen, nefes aldığı anın kıymetini ve hakkını bilen biri… sihir gibi… sonra İstanbul’a geldim… bütün evdeki fazla kıyafet, oyuncak ve eşyaları ihtiyaç sahipleri için ayırmaya başladım… ev de sakinliyor şimdi benim gibi… 15 gün sonra Bodrum’a geri dönüyoruz… hafif hissediyorum kendimi ve sakin… bunca zaman kendim için okuduğum kitaplar, aldığım eğitimler, psikoloğumla seanslarım için kendime teşekkür ederim… “