Ana sayfa Dizi İzle Yeni Gelin 55. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Yeni Gelin 55. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen Süreç Film imzalı Yeni Gelin’in 55. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Issız adaya düşen Bozokların hayatta kalmaya çalıştığı macera dolu tanıtım eğlenceli görüntüleriyle dikkat çekiyor. Yeni Gelin’in Cumartesi akşamı ekrana gelecek 55. bölümünde Bozok gençleri, bir tatili daha belaya çevirmeyi başarmış, Pamukkale’de başladıkları tatil, ıssız bir adada devam etmektedir. Oraya nasıl düştükleriyle ilgili kimsenin bir fikri yoktur. Çetin yaşam koşullarında hayatta kalmaya, direnmeye çalışırlar. Bunun, kimin oyunu olduğu ortaya çıksa da kurtuluşun yolunu bulamazlar.

Yeni gelin dizisinin 55. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Dizinin senarist ve yönetmenlik koltuğunda Aşk Yeniden dizisiyle adını duyuran Ersoy Güler yer alıyor. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Yeni Gelin deneyimli oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle Show TV ekranlarında fırtına gibi esiyor.

Başrollerini Jessica May Drociunas, Tolga Mendi’nin paylaştığı dizinin kalabalık oyuncu kadrosunda ise Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık, Yonca Şahinbaş ve Şilan Makal yer alıyor.

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Ersoy Güler
Senaryo: Ersoy Güler

Oyuncu Kadrosu:
Bella: Jessica May
Hazar: Tolga Mendi
Asiye: Yonca Şahinbaş
Kalender: Mustafa Avkıran
Kağan: Dağhan Külegeç
Möhteber: Sema Keçik