Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisi 52. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Hazar’ı askere uğurluyorlar

Yeni Gelin dizisi 52. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Hazar’ı askere uğurluyorlar

tarafından ker_def
HAZAR ASKERE GİDİYOR!

Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Show TV’nin kahkaha dolu dizisi “Yeni Gelin”in 52. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Şirin ve Baran’ın sonunda muradına erdiği tanıtımda Hazar askere gidiyor!

Dizinin 52. bölümünden 2. fragmanı:

Yeni Gelin’in geçtiğimiz Cumartesi ekrana gelen 51. bölümünde Baran’la evlenemeyen Şirin, nikah memurunu şikayetinden vazgeçirmek istedi. Fakat Baran’ı kurtarayım derken kendisi de nezarethaneye girdi. Bu sefer de konak halkı Şirin’i kurtarmanın peşine düştü. Nikah memuru Mülayim’in yanına giden herkes soluğu nezarethanede alınca Kamilla devreye girdi. Kamilla, sır gibi sakladığı yöntemiyle Mülayim’i inadından vazgeçirince Bozok erkekleri özgürlüklerine kavuştu. Nezarethaneden çıkan Kağan kızına ve Garip bebeğe bir süt anne bulsa da sütü kesilen Nazgül’e yaranamadı. Çünkü bulduğu süt ana değil süt Anna’ydı. Garip bebeğe gözü gibi bakan Afet, gelen yetkililere bebeği vermek istemedi. Artık Garip’siz bir hayat düşünemeyen Afet, bebeği alarak kaçtı. Gökhan’ın, kendini sulara atarak boğulma tehlikesi yaşayan Afet’i kurtardığı final sahnesi ise heyecanı yükseltti.

Yeni Gelin dizisi 52. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Hazar'ı askere uğurluyorlar 7

YENİ GELİN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

“Yeni Gelin” yeni bölümü ile Cumartesi akşamı saat 20.45’te Show TV’de!