Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisi izleyicilerinin büyük korkusu!

Yeni Gelin dizisi izleyicilerinin büyük korkusu!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Jessica May Drociunas, Tolga Mendi ve Dağhan Külegeç’in yer aldığı Yeni Gelin dizisi, Cumartesi günlerinin eğlencesi olmaya devam ediyor.

Show TV ekranlarında 12 Mayıs Cumartesi ekrana gelecek 49. yeni bölüm öncesinde dizinin sıkı hayranları neler olacağını merak ediyor.

Yeni bölüm özetini ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz…

Dizinin sıkı hayranlarının gidişattan çok memnun olduğunu gözlemliyoruz.

“Diziyi severek izliyoruz. Ailece keyif alıp seyrettiğimiz bir dizi, inşallah bitmez” mesajını yazan izleyici gibi çok sayıda olumlu mesaja sosyal medyada rastlamaktayız.

Bu aralar çok fazla dizi final yapacağı için izleyiciler Yeni Gelin dizisinin de final yapmasından endişe ediyorlar. Ancak böyle bir durum yok. Çünkü Yeni Gelin, Cumartesi tüm kişiler kategorisinin reyting şampiyonu ve önümüzdeki sezonda ekranda yer alacak.

İzleyicilerin Bella ve Hazar karakterlerine dönük özel bir ilgisinin olduğunu da belirtelim. Ayşe ve Baran karakterlerinin de dikkat çektiğini gözlemliyoruz.

Kaynanaların çok komik olduğunu düşünen izleyiclier, diziyi ailece izlemenin keyfini yaşadıklarını belirtmekteler.

2 bölümdür Kalender Ağa’yı göremediğini belirten bir izleyici ise ona ne olduğunu sorgulamakta. Bakalım yeni bölümde bu konuda bir detay görebilecek miyiz?

Yeni Gelin dizisi 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nazgül’ün oyunla başlayan doğum serüveni gerçeğe dönmüş, Bozok’lar yeni torunlarını kucaklarına almıştır. Konağa gelen yeni bebek, beraberinde yeni umutlar getirse de Bozok Konağı’nı sıkıntılı günler beklemektedir. Çünkü Kalender Ağa, ortadan kaybolmuştur. Kimse nerde olduğunu bilmemektedir. Fakat şimdilik konağın, Kalender Ağa’dan daha büyük sorunları vardır. Afet’in sırrını herkes öğrenmiştir.

YENİ GELİN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Gelin dizisi izleyicilerinin büyük korkusu! 7

Konaktakiler bunun şokunu atlatamamışken davetsiz bir Tanrı misafirini kapılarının önünde bulurlar. Bu misafir, Afet’in yarasına bir nebze de olsa merhem olmuştur. Kaynanalar, bütün enerjilerini Kalender Ağa’yı bulmaya harcayacakken öncelikleri değişir. İlk hedefleri Gökhan’ın çocuk sahibi olmasını sağlamaktır. Bunun için, Kalender Ağa’nın yokluğunu fırsat bilip bir yarışma düzenlerler. Yarışmadan da umduğunu bulamayan kaynanalar, başka planlar yapacakken Ayşe herkesten önce davranır. Ayşe’nin emrivakisi konakta şok etkisi yaratır. Afet, bir yol ayrımının başındadır. Ya herşeyi bırakıp gidecektir ya da yaşanan herşeyi sineye çekecektir. Fakat kimsenin hesaplayamadığı bir üçüncü seçenek daha vardır. Afet, neyi seçecektir?