Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisindeki bir sahne izleyiciyi çıldırtmaya yetti!

İnsanlık Suçu dizisindeki bir sahne izleyiciyi çıldırtmaya yetti!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Gizem Karaca, Kaan Yıldırım ve Melike İpek Yalova’nın yer aldığı İnsanlık Suçu dizisinin 7. yeni bölümü 12 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak.

İyi bir başlangıç yapmasa bile sonradan çıkış yapan dizi, son 2 bölümü ile yeniden işe geçmiş ve final korkusu yaşamaya başlamıştı. İnsanlık Suçu, Kanal D’nin önümüzdeki sezon da yayınlamayı düşündüğü Arka Sokaklar ile birlikte 2 dizisinden birisi…

Ancak reyting sonuçları pek de önümüzdeki sezona gidebileceğini göstermiyor.

Dizinin 7. bölümü öncesinde izleyiciler fragmandaki bir sahneye takılı kaldı. Melike İpek Yalova’nın canlandırdığı Cevher karakteri Kaan Yıldırım’ın hayat verdiği Cemal’e sarıldı.

Bu sahne adeta sosyal medyada dizi izleyicilerini harekete geçirdi ve ilginç mesajlar yazıldı.

“Cevher hadi canım, kendi yoluna…”
“Cevher’e ne oluyor, Cemal’e sarılıyor. Suna ile Cemal birbirine çok yakışıyor.”
“Cevher’i hiç sevmiyorum.”
“Harbiden Cevher ne ayak”
“Cevher’e bak yakınlaşmaya çalışıyor.Sarılmalar falat iye şeyler değil. Senaryonun Cevher-Cemal arasına kaymasını istemiyoruz.”

7. BÖLÜMDE NELER OLACAK

Gökhan, gördüğü tablo karşısında çok sert konuşuyor; Cemal çılgına dönüyor! Gökdemir ailesinin gerçek yüzünü gören Cemal, Suna ile yakınlaşmaya başlar. Suna ve Cemal’in birbirine yakın tavırlarını gören Gökhan çok sert konuşur. Gökhan’ın sözlerinin altında ezilmeyi kabul etmeyen Cemal ona en sert cevabını verir.

6. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemal, ilk defa gördüğü babaannesi Kadriye’den baba yadigârı atölyeyi ister. Kadriye bir şart koşar. Eğer annesini silerse, istediğini alacaktır. Cemal, bir seçim yapmak zorundadır. Cemal’in Kadriye ile görüştüğünü öğrenen Hülya deliye döner. Cemal günden güne ondan tamamen kopmaktadır.

Gökhan ise; hapisten yeni bir çevre edinmiş çıkar. Artık onun adına can yakan gizemli bir yardımcısı vardır.

İNSANLIK SUÇU DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İnsanlık Suçu dizisindeki bir sahne izleyiciyi çıldırtmaya yetti! 7

Suna, evden ayrılıp ayakları üzerinde durma mücadelesi verirken, Cemal’den uzak kalmaya kararlıdır ama tam tersi olur. Suna ne kadar dirense de Cemal’den uzaklaşamaz… Kader ikilinin yollarını yeniden kesiştirir. Ve Cemal’in bu tesadüfe bir itirazı olmayacaktır.

Diğer yandan Esra, Selim’in acısından ne yaptığını bilmez haldedir. Yeni tanıştığı gizemli kadın, Esra’nın hayatını bambaşka bir hale getirecektir.

Malikânede ise, sular durulmuyordur. Sami gerçeği daha fazla saklayamaz ve Cemal’in babası olduğunu annesi Kadriye’ye açıklar. Bu yeni bilgi Gökhan’a hiç istenmeyen bir anda ulaşınca, ortalık karışır.