Ana sayfa Sosyal Medya Dergilerin yeni gözdesi ünlü anneler; Pelin Akil ve Hazal Kaya farkı!

Dergilerin yeni gözdesi ünlü anneler; Pelin Akil ve Hazal Kaya farkı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de yayınlanan iki önemli derginin kapağında annelik halleri ile sıklıkla gündem olan iki ünlü isim var… Pelin Akil, ikiz kızları ile sosyal medyayı sallıyor. Hazal Kaya ise oğlu Fikret Ali’nin şirinliği ile takipçilerini mest ediyor.

Instyle dergisi ve Elle’nin Eylül sayılarının kapağında iki ünlü oyuncu bulunuyor. Her iki isim de instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla başarılarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Alin ve Lina isimli ikiz kızlarını büyüten, bu arada kariyerine de devam eden Pelin Akil kendisini güçlü bir anne olarak tarif eriyor. Oyuncu, yaptığı paylaşımda dikkat çeken bir mesaj verdi.

Pelin Akil, kızları ile birlikte verdiği ve derginin kapağında yer alan pozuna dikkat çekti ve şöyle bir paylaşım yaptı:

“Siz bu fotoğraflarda ne görüyorsunuz bilmiyorum ,ben yorgun ama enerjisini miniklerinden alan güçlü bi anne görüyorum ve tabi geleceğin pırıl çocuklarını. Çekerken de soruları cevaplarken de çok duygu dolu anlar yaşadığım ve ‘iyi ki’ dediğim muhteşem bi çekim çok da samimi bi röportaj oldu. El ele bi anımız daha oldu güzel kızlarımla @alinlinaaltann , okumak için @instyleturkiye dergisini alabilirsiniz, ben raflarda görüp hepsini toplamadan siz de kendinize bi tane alın. Keyifli okumalar…”

Dergilerin yeni gözdesi ünlü anneler; Pelin Akil ve Hazal Kaya farkı! 8

Hazal Kaya ise Elle dergisinin Eylül sayısının kapağında yer aldı. 2019 yılının Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren Hazal Kaya, Benden Ne Olur isimli film projesiyle de yeniden kariyerine dönüş yapmıştı. Ünlü oyuncu dergi tarafından “Samimi, Doğal, Duyarlı, Gözü Kara, Cesur” sıfatları ile tarif edildi.

Dergilerin yeni gözdesi ünlü anneler; Pelin Akil ve Hazal Kaya farkı! 9