Ana sayfa Sosyal Medya Gaye Turgut Evin için bugün aşk doğmuş!

Gaye Turgut Evin için bugün aşk doğmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1 Haziran 1987 doğumlu olan ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, Beni Affet dizisinde tanıştığı Deniz Evin ile 2013 yılında evlenmişti. Çift mutlu birlikteliklerine devam ediyor.

Savaşçı dizisinde Çiğdem Ülgen karakterini canlandıran oyuncu, eşi ile birlikte eğlenceli bir tatil dönemi geçirdi. Çift mutlulukları ile göz doldurdu. Gaye Turgut Evin, eşinin 1 Eylül olan doğum gününde sıcak bir mesaj ile fotoğraflar paylaştı.

“Bugün aşk doğmuş” diye yazan oyuncu, duygularını kelimelere döktü ve eşine olan inancını da ifade etti.

İşte Gaye Turgut Evin’den 37 yaşına giren eşi Deniz Evin’e doğum günü mesajı:

Bugün günlerden “@denizevin_ ”
Bugün “aşk” doğmuş…
Oyun arkadaşım,gülümsetenim,hayat ortağım,ruhumun yarısı,özünü sözünü sevdiğim…iyi ki doğdun…iyi ki beni buldun..iyi ki varsın “iyi ki”…lerimin en kıymetlisi yeni yaşın çok güzel olsun yine el ele keşvedelim hayatı,sen anlat ben hayran hayran dinleyeyim..En güzel anıları ceplerine dolduracağın,kalbindeki dileklerinin hepsinin hayata yansıyacağı bir yaş olsun sevgili…
Bu yaş bambaşka çok güzel olacak,mutlu süprizli. seni seviyorum doğum günü yakışıklısı…Sağlıkla huzurla nice yaşlarara,Yaratan’a bin şükür bin maşallah varlığına kahramanım..yeni yollara..yeni maceralara yeni keşiflere hep maviliklere mutluluklara ve sonunda hep gözlerinin çimeninde huzur bulmaya,ayağını bastığın yerde umut yeşertmeye…her sene daha çok aşık olmaya.

Gaye Turgut Evin için bugün aşk doğmuş! 7