Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisindeki çelişki izleyicinin dikkatinden kaçmıyor!

Yeni Hayat dizisindeki çelişki izleyicinin dikkatinden kaçmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşan Yeni Hayat dizisinin 3.bölümü 17 Eylül akşamı yayınlandı. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Müslüm Gürses’in Gönül şarkısının çalınması bir incelik olarak dikkat çekti.

Dizinin senaryosuna yönelik eleştiriler ise sosyal medyada yer almaya devam ediyor. Bir dizi izleyicisi gerçek hayat ile dizideki kurulan hayat arasındaki aldatma meselesine şu yorumu yaptı: “Dizide evli adamı başka bir kadına yakıştırıyoruz. Evli adamı öpüyor bir kadın ve eveeeett, oleyyy diye tepkiler veriyoruz. Gerçekte olursa Allah belalarını versin diyoruz yazık gerçekten…”

Yeni Hayat dizisinde Adem ve Yasemin karakterlerinin bir ilişki yaşamasını istediğini belirten yorumları da sosyal medyada görebilirsiniz. Ancak böyle bir durumun gerçek hayatta yaşanması ihtimalinde ise aynen izleyicinin yorumunda olduğu gibi sert tepkiler veriyoruz.

“Gerçek hayatta hiç mi böyle şeyler yaşanmıyor” diye söyleyenler de var. Son derece de haklılar. Ancak ilginç olan dizi izleyicilerinin evli bir adam ile bir başka kadının ilişki yaşaması beklentisi üzerine hikayeyi heyecanla izlemeleri durumu… Bu iki karakteri birbirlerine yakıştırması, onları onaylası… Çünkü aynı kişiler gerçek hayatta böyle bir durumla karşılaştıklarında genellikle olumsuz tepki durumu oluşuyor. Birçok kadın cinayetinin aldatılma kuşkusu üzerine işlendiği de bilinen bir gerçek…

Yeni Hayat dizisindeki çelişki izleyicinin dikkatinden kaçmıyor! 7

Yani dizilerdeki yasak aşklarla ilgili hikayeler artık eskisi kadar masum görünmüyor ve izleyiciler gerçek hayat ile örtüştürerek bu tezatı da sosyal medyada herkesin gözlerinin önüne koyuyor.

Sözün özü; izleyiciler aldatılmaları dizilerde görmekten memnun ama gerçek hayatta görmekten veya böyle bir şeyi kendi hayatlarında yaşamaktan hiç de memnun değil…

Yasemin ve Adem arasında duygusal anlar…

Kanal D’nin izleyicinin beğenisini kazanan dizisi Yeni Hayat 3’üncü bölümü ile ekrana geldi. Dizide Fikret Kızılok’un, Müslüm Gürses tarafından yorumlanan “Gönül” şarkısı eşliğinde yayınlanan sahnesi dikkat çekti.

Yasemin (Melisa Aslı Pamuk), arabada Adem’in (Serkan Çayoğlu) bakışlarının hedefindedir. Büyük bir çıkmazda olan Yasemin ve Adem’in baş başa geçen yolculuğunda “Gönül” parçasının çalmasıyla duygusal anlar yaşanır.

Yeni Hayat yeni bölümleri ile her Perşembe akşamı Kanal D’de…