Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu memnun ama İyi Günde Kötü Günde beklenen etkiyi yapamadı!

Elçin Sangu memnun ama İyi Günde Kötü Günde beklenen etkiyi yapamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya başlayan İyi Günde Kötü Günde, romantik komedi yapımı. Elçin Sangu da diziye çok yakıştı ve performansı ile de hayranlarının beklediği gibi bir karakter ile ekranda yer alıyor.

Ünlü oyuncuyu romantik komedi dizilerine çok yakıştıran hayranları İyi Günde Kötü Günde için ekran başına geçti. Eğlenceli bir hikayesi olan dizide Ozan Dolunay da performansı ile takdir aldı. Yasemin Allen’in etkileyiciliğini sergilediği, komik sahneleriyle ile beğenilen İyi Günde Kötü Günde’nin çok daha etkili olması beklenirdi.

Özellikle sosyal medyada dizinin bu kadar büyük etki yapmadığı görülüyor. Reytingleriyle de gelecek adına büyük sözlerin söylenemeyeceği bir yapım İyi Günde Kötü Günde…

Elçin Sangu, bir toplantı çıkışında görüntülendi ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Oyuncu, “Yeni dizimizin çekimleri çok güzel gidiyor. Bugün bir toplantı için buraya geldik. Şimdi tekrar sete dönüyorum” diye konuştu.

Elçin Sangu için her şey güzel gidiyor olabilir ama hayranlarının farklı düşündüğü net… “Soğuk, mat, ifadesiz, tatsız Elçin Sangu oyunculuğu” diye bir yorum sosyal medyada destek buldu.Benzer yorumları da görebilirsiniz.

Elçin Sangu memnun ama İyi Günde Kötü Günde beklenen etkiyi yapamadı! 7

Ozan Dolunay ile Elçin Sangu uyumu ise genel anlamda beğeni topladı. İki ünlü ismin enerjilerinin tutmasının yanı sıra, Ozan Dolunay’ın Zalim İstanbul’dan sonra bu yapımda sırıtmadığı da görülüyor.

Elçin Sangu hayranlarının özellikle sosyal medyada diziyi daha güçlü şekilde desteklemeleri beklentileri var.