Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinin Serkan Çayoğlu için özel bir önemi var!

Yeni Hayat dizisinin Serkan Çayoğlu için özel bir önemi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Analiz – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, geçen sezon Halka dizisinde canlandırdığı Cihangir karakteri ile hayranlarını memnun etmişti. Dizi kısa süreli olsa da etkisi çok daha güçlüydü.Halka, değerini tam olarak bulmayan çok özel bir proje olarak ekran ömrünü tamamladı.

Kiraz Mevsimi dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Serkan Çayoğlu, sonrasında yer aldığı dizilerde beklenen ikinci bir çıkışı gerçekleştirememişti. Hayatımın Aşkı, Börü ve Halka dizileri oyuncu adına güzel projeler olsa da yine de akıllarda kalacak roller değildi.

Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisiyle aradığı yapımı buldu. Melisa Aslı Pamuk ve Nilperi Şahinkaya ile çok iyi partner olan oyuncu, dizinin tanıtımlarında da hayranlarına başarılı bir yapımla ekrana döndüğünü göstermişti.

Yeni Hayat dizisinde 18 Temmuz Cumartesi günü sette çalışmalar başlıyor. İlk iki bölümü hazır olan dizinin 3. bölümünün çekimleri başlayacak. Ekip bir süre stok bölümlerin çekimleri için ter dökecek. Dizinin Eylül ayında Kanal D ekranında başlaması bekleniyor.

Serkan Çayoğlu ise, son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı mutlu paylaşımlarla hayranlarının dikkatini çekiyor. Oyuncu, hem iş yaşamında hem de özel yaşamında ne kadar mutlu olduğunu fotoğraflarıyla anlatıyor.

Kiraz Mevsimi dizisinden bu yana Özge Gürel ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu, yurt dışında en çok tanınan Türk oyunculardan birisi konumunda.

blank