Ana sayfa Sosyal Medya “Yeni macera” Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ile başrolünde oynadığı Kül filminden ilk paylaşımı böyle yaptı…

“Yeni macera” Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ile başrolünde oynadığı Kül filminden ilk paylaşımı böyle yaptı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkisi de oyunculukları ile çok beğenilen isimler Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz. Her iki oyuncu da Fox TV’nin 26 bölüm süren Son Yaz dizisindeki oyunculukları ile çok beğenilmişlerdi. Ekrana erken veda ettiği söylemleri ile izleyiciyi üzen bir şekilde final yaptı dizi. Dizinin sadık izleyicisi, bu kadar iyi bir kadroyu bir araya getiren dizinin 2. sezonun başında bitirilmesini hala  eleştiriyor ve diziyle birlikte fenomen olan karakterleri de anmaya devam ediyor.

Bu isimlerden birisi de Alperen Duymaz’ın oynadığı Akgün karakteri. Adeta fenomen bir isim haline dönüştü Akgün karakteri. Funda Eryiğit de oyunculuğu ile Ali Atay ile partner olduğu diziden, çok zamansız ayrılmıştı. Canan’ı oynayan Eryiğit, ilk sezonun son bölümünde beklenmeyen bir şekilde karakterin vurulması ile diziden ayrılmıştı.

Son Yaz izleyicisi, bu sahneleri muhtemelen çok uzun zaman unutamayacak! Ayrıldığı eşi ile yeniden evlenen ve çocuklarıyla yeni bir hayata yelken açarken bir ateş sonucu arabada vurulup ölen Canan, herkesin içini yakmıştı.

Funda Eryiğit, dizideki performansı ile unutulmaz bir isim olarak geçti diziden. Alperen Duymaz da bir mafya babasının oğlu Akgün olarak hayatına giren Savcı ve ailesi sayesinde bambaşka bir kişi olmayı başarmış, etkileyici bir karakter ve Hafsanur Sancaktutan’ın hayat verdiği Yağmur’un büyük aşkı olarak uzun yıllar diziyi izleyenler tarafından unutulmayacak.

"Yeni macera" Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ile başrolünde oynadığı Kül filminden ilk paylaşımı böyle yaptı... 8

Her iki oyuncunun, bir başka yapımda yeniden bir araya gelecek olması, izleyici için çok özel bir buluşma! Aynı zamanda Son Yaz dizisinde kayınvalide-damat pozisyonundaki iki ismin, Netflix için çekilen Kül filminde iki aşığı oynayacak olmaları, izleyenlere bambaşka bir yolculuk yaşatacak…

Hazırlıkları bir süredir filmle ilgili olarak gelen son bilgiler sevindirici. Filmin çekimleri hafta içinde başladı. Funda Eryiğit, çekimlerin başladığını ilk duyuran kişiler arasında yer alıyor. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşıma “Yeni macera” notunu düşerek, hem kendisi hem de izleyenleri için yeni bir maceranın başladığının da işaretini verdi…

"Yeni macera" Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ile başrolünde oynadığı Kül filminden ilk paylaşımı böyle yaptı... 9

Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit’in filmdeki rolleri de belli oldu. Duymaz, Kül filminde bu kez Metin Ali isminde bir marangozu canlandırıyor. Funda Eryiğit ise bir yayınevinin sahibinin eşi  Gökçe’ye hayat verecek.

“Bu dünyadan olmayan biriyle karşılaştığını nasıl anlarsın? Ya o dünyaya ait olmayan asıl sensen…” sloganı ile lanse edilen Kül filminde Gökçe, eline geçen kitabın yarattığı dünyaya kendisini kaptıracak ve peşine düştüğü marangozla beraber hayatı başka bir boyuta taşınacak.

Hikayesini Erdi Işık’ın yazdığı filmde, Kül adlı kitap tekstinin bir yayın evine gelmesiyle başlayan hikâye etkileyici bir dille ele alınıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ödüllü isim Erdem Tepegöz oturuyor.