Ana sayfa Dizi Haberleri Yerli dizilerin müthiş başarısı! Kara Para Aşk, Muhteşem Yüzyıl, Aşk-ı Memnu ve diğerleri… Latin Amerika’yı sallıyorlar!

Yerli dizilerin müthiş başarısı! Kara Para Aşk, Muhteşem Yüzyıl, Aşk-ı Memnu ve diğerleri… Latin Amerika’yı sallıyorlar!

tarafından zk zk

Yerli dizilerin müthiş başarısı! Kara Para Aşk, Muhteşem Yüzyıl, Aşk-ı Memnu ve diğerleri... Latin Amerika'yı sallıyorlar! 7

Türk dizilerinin ve oyuncularının Latin Amerika macerası “Aşk-ı Memnu” dizisi ile başlamıştı. Daha sonra Beren Saat ve Engin Akyürek’in başrollerinde oynadıkları Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi ile devam etti. Türkiye’de büyük bir ilgi gören Muhteşem Yüzyıl dizisi de yayınlandıktan sonra Brezilya dizilerinden daha çok Türk dizileri ilgi gördü. Elif ve Küçük Gelin dizileri de Latin Amerika’da çok izlenen diziler arasına girerek reyting rekorları kırdı.

Mehmet Özkan, özellikle Paraguay’da Türk dizilerine gösterilen ilgiye değinerek, güneyden kuzeye kıtanın hemen her yerinde Türk dizilerinin rağbet gördüğünü anlattı.

Özkan, Türkiye’de bazı dizilerin etik eleştirilere maruz kalmasının Latin Amerika pembe dizileriyle karşılaştırmasından kaynaklandığını belirtti.