Ana sayfa Kadın Haberleri Yeşim Ceren Bozoğlu, kağıttan hayatları anlattı; hiçbir şey göründüğü gibi değil!

Yeşim Ceren Bozoğlu, kağıttan hayatları anlattı; hiçbir şey göründüğü gibi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, kızının önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut cinayeti sonrasında hassaslaşan ortamda önemli bir noktaya temas etti.

Bozoğlu, hayatlarımızda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı gerçeğini herkesin yüzüne vurdu.

Uzun bir yazı ile duygularını ifade eden Yeşim Ceren Bozoğlu, hakikati hissetmek için de 2 anahtardan bahsetti.

İşte ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı paylaşım:

Herkes kendi çerçevesinden okuyor hayatı..Kendi alışkanlıkları, kendi filtresi ne ise oradan görüyoruz birbirimizi hayatta.Çevremdeki hikayeleri dinliyorum, orjinal insan, duymadığın bir hikaye, görmediğin açı o kadar az ki…Hepimiz kendi akıl filtremizde doğruladığımız bir fotoğrafı canlandırmaya çalışıyor gibiyiz.O fotoğrafı bir ispatlasak her şey tamam olacak sanki.Oysa ki hiçbir fotoğraf aslı gibi değil.Görünen gerçek, gerçek değil.Çok uzun zaman önce, ruhu aşırı yakışıklı biri söylemişti; unutulmayacak bir hediye ile birlikte:”Hiçbir şey göründüğü gibi değil.”

Görünenin aslına, yolculuğun hakikatine bakmak için ise durmak gerek galiba.Bu hız, bu telaş, bu anında koparılan yargılar gerçek değil.Hakikati hissetmek için ise iki anahtar var galiba:

Birincisi durmak evet, olana yargısız ve koşulsuz bakmak.

İkincisi ise en zoru hayatta:Yetişkin iken kaybettiğin masumiyetini yeni’den bulmak. Meleksi bir halden söz etmiyorum, tam tersine, insan olmaya, hata yapmaya, çirkin olmaya gönüllü olmak. Photoshopsuz bir ruha cesaret etmek..Kaydıraktan kayan hiç bir çocuğun mükemmellik telaşında olduğunu görmedim ben..Siz gördünüz mü?

Tekrarlanan olay örgülerinden, hep haklı olmaktan, aynı duygu çıkısı içersinde dönüp durmaktan çıkmanın bir yolu olmalı bu hayatta.Kendini inşa ederken, yeniyi ruhuna cansu’yu yapmanın an’ suyu yapmanın bir yolu…En güzel ve en heyecanlı sefer de bu galiba…
(Backstage with
@gabrielvorbon )

Yeşim Ceren Bozoğlu, kağıttan hayatları anlattı; hiçbir şey göründüğü gibi değil! 7