Ana sayfa Sosyal Medya Yeşim Ceren Bozoğlu, yeni kararlar aldı, sosyal medyadan açıkladı…

Yeşim Ceren Bozoğlu, yeni kararlar aldı, sosyal medyadan açıkladı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Son olarak ekrana Yüzleşme dizisiyle gelen Yeşim Ceren Bozoğlu, instagram sayfasından ilginç bir açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu, yaz boyunca hayatı doğru yaşama klavuzu ismini verdiği bir içerik paylaşarak, kişisel gelişimi için neler yapacağını anlattı.

Bozoğlu’nun, kendisi adına çalışması gereken çok durum olduğunu belirterek yaptığı açıklama dikkat çekti.

İşte Yeşim Ceren Bozoğlu’nun paylaşımı:

Bu yazın ve sonrasının??‍♀️ ev ödevlerini açıklıyorum:Hazır mısınız???‍?Buyurunuz, hayatı doğru yaşama klavuzu için pek mühim taahhütler..Cesaret, kararlılık , anlık acılara direnç ve şefkat gerektiriyor.Kendine ve çevrene karşı sorumluluk almayı gerektiriyor.Yaşamına ve seçimlerine “yeni”den bakmayı gerektiriyor.Benim üzerinde çalışmam gereken çok madde var, kendini önemsemek(suçluluk duygusu olmadan ama..), duygu yelpazesine açık olmak (Oyunculuk dışında, yani bir rol maskesinin arkasına saklanmadan duygularını kabul ve ifade etmek yani..?) denge ve özellikle kırılganlık gibi…???‍♀️Ama görüyorsunuz uğraşıyorum?.Duygularımı tanımlamayı ve ifade etmeyi öğrenmek konusunda bir parça yol aldığımı da düşünüyorum? @gokcedorukerten @esrakizildogan @ahmetseninak ve @yusufburakkurtoglu nun kulakları çınlasın??? Karneyi onlardan alıyorum malum ?Sizin geliştirmeye ihtiyaç duyduklarınız hangileri????‍♀️
( @siddetsiziletisim Web sayfasından aldım, daha detaylı bilgi için bkz?)

Yeşim Ceren Bozoğlu, yeni kararlar aldı, sosyal medyadan açıkladı... 7