Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşim Ceren Bozoğlu, Yüzleşme’de oynadığı Zümrüt’ten çok korkuyor!

Yeşim Ceren Bozoğlu, Yüzleşme’de oynadığı Zümrüt’ten çok korkuyor!

tarafından zk zk

O Hayat Benim dizisinden sonra yaptığı diyetle birlikte 40 kilo vermeyi başaran ve ekrana bambaşka bir imajla dönen Yeşim Ceren Bozoğlu, görüntüsüyle izleyenleri şoke etti.

Sarı saçları ve incecik haliyle Zümrüt karakterine hayat veren Bozoğlu, Posta gazetesine verdiği röportajda, Zümrüt karakteriyle hiç bir benzerliği olmadığını belirterek, onun gibi kadınlardan da çok korktuğunu belirtti.

Macit Koper, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Zeynep Eronat, Uğur Yücel gibi usta isimlerle bir arada çalışmaktan çok mutlu olduğunu belirten Bozoğlu, “Ekibimle aşk yaşıyorum. İşkolikliğim ve oyunculuğa olan aşkımın tam karşılığını bulduğum bir ekibin içindeyim. Herkes işinde o kadar usta ve tutkulu ki gerçek bir takım duygusu oluşuyor. Geçen gün Uğur Yücel “Oyuncuya her şeyi verebilirsin. Reji, senaryo, dramaturgi… Ama inancı veremezsin” dedi. Buna bütün kalbimle katılıyorum… İşine iman etmiş, aşk duyan bir ekibiz” diye konuştu.

Yeşim Ceren Bozoğlu, Yüzleşme'de oynadığı Zümrüt'ten çok korkuyor! 7

Yeşim Ceren Bozoğlu, canlandırdığı Zümrüt karakteriyle ilgili ise şunları söyledi:

“Diğer dizilerde görmediğimiz çok farklı bir karakter? Bu duygu size geçtiyse ne mutlu bana. ‘Zümrüt’ bir aktrise hayatında bir ya da iki defa denk gelecek kadar nefis bir rol. Çok dişi, çok güçlü ve korkunç yaralı… Kırılmış parçalarını toplayıp kendi kendini doğurmuş. Gücü acılarından geliyor. Zümrüt’ü durdurmak için öldürmeniz gerek. İntikam almak için nefes alıyor. Göze alamayacağı hiçbir şey yok.”

Zümrüt karakterinin kendisine benzerlikleriyle ilgili soruya da Yeşim Ceren Bozoğlu şu yanıtı veriyor:

“Hepimizin çocukluğunda travmalar vardır. Hayatla ve acılarımızla başa çıkma stratejilerimiz çok farklı. Rolle ilgili beni en çok zorlayan yer tam burası. Benim intikam taktiğim; bana o acıyı vereni hayatımdan çıkartıp, yola devam edip, mutlu olmaktır. Zümrüt’ün taktik ve manipülasyonlarını senaryoda okurken dehşete kapılıyorum. Zümrüt Karaca’nın benimle alakası yok. Ben onun gibi insanlardan çok korkarım.”