Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı hayranlarını meraklandıran yeni görüşmeler!

Hazal Subaşı hayranlarını meraklandıran yeni görüşmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adını Sen Koy dizisinde Zehra karakteri ile popüler olan Hazal Subaşı, günlük bir dizi sayesinde öne çıkan şanslı kadın oyunculardan birisiydi… Sonrasında ise birbirinden farklı projelerde yer alan oyuncu, önemli bir çıkış sergiledi.

Bir Umut Yeter dizisinin ardından Halka’daki Bahar karakteri ile etkileyici bir çıkış yapan oyuncu, asıl popülerliği ise Çukur dizisindeki Nehir karakteri ile elde etti. Bizi Ayıran Çizgi, Ölüm Kime Yakışır ve Sıcak Kafa isimli 3 farklı dijital dizinin de kadrosunda bulunan oyuncuya çok sayıda teklif geliyor.

Hazal Subaşı’na gelen teklifler arasında dizi projeleri de var. Hayranları da en çok yeni dizi projesinde yer alması için oyuncuya sosyal medyadan mesajlar yolluyor.

Hazal Subaşı’nı yeniden televizyon ekranında görmek isteyen takipçileri, sosyal medyadan sık sık mesaj paylaşarak, oyuncuyu etkileme çabası içinde.

Hazal Subaşı’nın gelen tekliflerden kabul ettiği rol ise Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filmi oldu. Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı projede; Hazal Filiz Küçükköse ve İlayda Alişan gibi son dönemin öne çıkan iki kadın oyuncusu da bulunuyor.

Hazal Subaşı’nın bu filmin ardından bir de dizide yer alması konusunda hayranlarından büyük beklenti var. Çukur dizisindeki Nehir karakterinden sonra sosyal medyada çok konuşulan oyuncu, bakalım 2022 yılında nasıl bir dizi projesinde yer alacak? İzleyip, gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.