Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülben Ergen, Menajerimi Ara ekibine sinir krizleri yaşattı!

Gülben Ergen, Menajerimi Ara ekibine sinir krizleri yaşattı!

tarafından ker_def

Dinamik hikayesiyle izleyicinin beğenisini toplayan ‘Menajerimi Ara’nın Pazar günü ekrana gelecek yeni bölümünün ilk tanıtımı yayınlandı. Ünlü yıldız Gülben Ergen’in konuk olduğu bölümde Ego Ajans’ın tüm çalışanları Ergen’in yoğun programıyla baş edebilmek için büyük çaba sarf edecek. Dizideki karakterlerin Gülben Ergen’in çok uzun programını görünce sinir krizi geçireceği ve eğlenceli bir maceranın da içine düşecekleri anlar, izleyicileri bir hayli gülümsetecek.

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’ dizisi 23. bölümünde yer aldığı projeler ve şarkılarıyla milyonların sevgisini kazanan Gülben Ergen’i konuk ediyor. Ünlü sanatçının yer aldığı bölümden yayınlanan yeni tanıtımda Ego Ajans menajerlerini ve asistanlarını çok yoğun bir hafta bekliyor. Pazar akşamı yayınlanacak olan 23. yeni bölümde Gülben Ergen adeta şovunu yapacak.

Gülben Ergen, Menajerimi Ara ekibine sinir krizleri yaşattı! 7

Yeni şarkısı ‘Seni Kırmışlar’ın tanıtım süreci, ev hayatı, çocukların okulu, pilates dersleri derken Gülben Ergen’in programı çıkmaza giriyor.

Serkan’dan (Serhat Teoman) yardım isteyen Ergen, Ego Ajans’la toplantı yapmaya geliyor.

Sanatçının yoğun programına yetişebilmek için olağanüstü çaba gösteren Dicle (Ahsen Eroğlu), Gülin (Gamze Karaduman) ve Emrah’ı (Semi Sırtıkkızıl) epey zorlu anlar bekliyor!

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!