Ana sayfa Dizi Haberleri Yıldız Argun sevimsiz bir karakterden nasıl fenomene dönüştü, Eda Ece sırrını verdi!

Yıldız Argun sevimsiz bir karakterden nasıl fenomene dönüştü, Eda Ece sırrını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin Yıldız Argun’u Eda Ece, youtube’da Aslı Şen’in kanalına konuk oldu. Sohbet programında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü oyuncu, llise yıllarından bu yana tiyatroda oynadığını ve yıllar içinde kendisini geliştirdiğini söyledi.Ece, kendisini keşfeden kişinin de ünlü yazar Gani Müjde olduğunu anlattı.

“Benim eskiden çalıştığım menajerim ile Gani Müjde, Pis Yedili’nin elemesine soktular beni. Orada bir text ile üniversite okuyordum, Bilgi Üniversitesi’nde psikoloji okuyordum. Oraya gittim, bir sürü bekleyen insan vardı. Binlerce kişi Gani abinin ofisinde bekliyordu, ben de sıraya girdim. Cimbom için beni seçtiler.”

Neye girdiğini de çok da bilmeden sektöre adım attığını anlatan Eda Ece, o günden bu güne de dizilerle yol aldığını belirtti.

Annesinin hem iki kız kardeşini hem de kendisini birçok kursa götürdüğünü ama tek geri dönüşü tiyatrodan aldığını anlatan Eda Ece, sürekliliğini sağlayabildiği ve bırakmadığı tek şeyin tiyatro olduğuna değindi.

Aile arasında da okulda da sınıfta da birisinin taklidini yapma konusu olduğunda çekinmeden yaptığını anlatan oyuncu, “Hem başrol hem sahne önü. Öyle bir utanma, arlanma bir şeydim yani. Direkt çıkıp oynuyordum. Yaşım büyüdükçe biraz daha sansürlü olmaya başladım. Şimdi yeni yeni onlardan sıyrılıyorum. İçimden ne gelirse yapıyorum. Yıldız da işe yaradı bu” diye konuştu.

Dizinin ilk başlarında Yıldız karakterinin motivasyonunun kötü olduğu için sevilmediğini anlatan Eda Ece, yaşanan sürecin izleyicilere Yıldız’ı sevdirdiğini belirterek şunları anlattı:

“3 sezonda amacına ulaştı, holding sahibi bir adam ile evlendi, ondan bir çocuğu oldu. Bu süreçte ben Yıldız’ı şu yüzden seviyorum; Benim için her zaman ayrı bir yeri olacak. Yıldız’ın yaş itibari ile bu garsonluk halinden evli ve çocuklu kadına dönüşme halleri bence bizim dizide en güzel işlenen karakter oldu.Çünkü benim fakir halimi de zenginleşmiş halimi de o dünyaya uyum sağlayamayışımı da kendi içimde sorguladığım şeyleri de, çünkü umduğu gibi çıkmadı. Bütün o travmalarını da hep beraber bu süreçleri geçirdik.O yüzden bana çok gerçek ve altı dolu bir karakter olarak geliyor. Yıldız böyle havada sallanan karakterler gibi olmadı.”

Videodan programı izleyebilirsiniz: