Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz diziden çekildi, Can Yaman ile çalışacak kadın partner bulmak bile mesele olacak!

Pınar Deniz diziden çekildi, Can Yaman ile çalışacak kadın partner bulmak bile mesele olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Can Yaman kısa sürede büyük bir çıkışa imza attı ve yurt dışında elde ettiği popülerlik ile de ülkemizin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu noktada desteği ve alkışı hak eden Can Yaman, Türk dizilerinin Avrupa ve farklı bölgelerde de yayılması noktasında kendi çapında da olsa önemli bir tanıtım faaliyetine aracılık etti.

Buraya kadar her şey tamam. Ancak Yaman’ın daha önce mahkemelik olduğu ve kaybettiği Selen Soyder hakkındaki sözleri, libidolu-libidosuz oyuncu ayırımı yaparak da cinselliğe yönelik vurgusu ve son olarak da İspanya’da tv kanalında bir kadın hayranına “Arka odaya geçelim” olarak akıllarda kalan sözü bardağı taşıran damlalar oldu.

Can Yaman’ın Faruk Turgut’un yapımcılığında planlanan yeni dizisinin Eylül ayına ertelenmesinin ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Dizide rol alması beklenen oyuncu Pınar Deniz, çekilme kararı aldı.

Hürriyet yazarlarından Cengiz Semircioğlu bu konuyu köşesinde dile getirdi.

Pınar Deniz diziden çekildi, Can Yaman ile çalışacak kadın partner bulmak bile mesele olacak! 7

İşte bu karar da gösteriyor ki, Can Yaman’ın bundan sonraki projelerinde rol teklifi gelen kadın oyuncular 3-5 kez daha düşünmek durumunda kalacak.

Çünkü kontrolü zayıf bir isimle ile aynı dizide rol almanın farklı sorunları da beraberinde getirebileceği de yaşananlar ile ortaya çıktı.

Can Yaman’ın kariyerinin erken döneminde yaşadığı bu olaylardan sonra çok daha dikkatli olacağı kesin ama bir de küçük bir camia olan oyuncular dünyası içinde yıkılan imajının ardından onunla partner olacak kadın oyuncular açısından duruma bakmak lazım.

Neresinden bakarsanız bakın, partneri olacak kadın oyuncular açısından zor bir durum olacak.