Ana sayfa Dizi Haberleri Yıldız çok fena bir oyun oynuyor! Yasak Elma dizisinden büyük yanıltmaca mı geliyor?

Yıldız çok fena bir oyun oynuyor! Yasak Elma dizisinden büyük yanıltmaca mı geliyor?

tarafından zk zk
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak…
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin 36. bölüm tanıtımı, izleyenlerin kafasını karıştırdı.

Tanıtımda Yıldız’ın Kemal’le bir otelde buluşma ayarladığı ve bu konuşmayı Caner’in duyup Ender’e yetiştirdiği görülüyor.

Ender, artık Yıldız’dan temelli kurtulmanın yolunu ararken müthiş bir koz eline geçiriyor. Hemen harekete geçen Ender, ertesi gün Kemal ve Yıldız’ın buluştuğu otele Halit ve Zehra’yı da ikna edip götürüyor.

Bu sırada Yıldız da Kemal’e aşkı ilan ediyor ve öpüşmeye başlıyorlar.

Yıldız çok fena bir oyun oynuyor! Yasak Elma dizisinden büyük yanıltmaca mı geliyor? 7

Kemal üstünü çıkarmak üzereyken kapı çalıyor. Bu sırada Ender’in otel odasının kapısını çaldığı ve birazdan Yıldız ve Kemal’i basacağı anın keyfini çıkardığı görülüyor.

Yıldız da kapıyı açmak için hamle yapıyor.

Bu sahneleri izleyenler işin içinde bir bit yeniği olduğu görüşünde. Olayın göründüğü gibi olmadığı, Ender’in başka bir kapıyı çaldığı ve Yıldız’ın bir oyunu olduğu yorumlarını yapıyorlar.

Bir ters köşe olacağı yorumları sosyal medyada yapılmaya devam ediliyor.

Bakalım, izleyip göreceğiz… Gerçekten bir ters köşe mi?

İşte 36. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Lila’nın Yıldız ve Kemal’i bir arada görmesi, Yıldız ve Kemal ilişkisini sorgulamasına yol açar. Yıldız kendini aklamanın peşine düşerken, Ender ve Kemal işbirliğinden şüphelenir. Kemal’in hareketlerinin kontrolden çıkması Yıldız’ı zor durumda bırakacaktır. Alihan Zeynep’in verdiği ani evlilik kararıyla sarsılır. Zeynep ve Yıldız kendi sorunlarıyla ilgilenirken Bursa’da ikisinin de hayatını tümden değiştirecek bir gelişme olur.