Ana sayfa Dizi Haberleri Yıllar sonra dönüyor! Çağlar Çorumlu’nun İyi Aile Babası dizisine bomba bir isim katıldı!

Yıllar sonra dönüyor! Çağlar Çorumlu’nun İyi Aile Babası dizisine bomba bir isim katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun yıllar Güldür Güldür Show programındaki tiplemeleriyle hafızalara kazınan oyuncu Çağlar Çorumlu, bu sezon Güldür Güldür’de olmayacak. Oyuncu, geçtiğimiz yıllarda da dizide oynayarak şansını denemek istemiş ve programdan ayrılmıştı.

Jet Sosyete dizisinde yere alan Çorumlu, geçtiğimiz sezon yeniden Güldür Güldür Show’a dönmüştü. Ancak bu sezon da yine ayrılık kararıyla şaşırttı. Çorumlu, Kanal D’de yayınlanacak olan aile komedisi bir diziyle ekranlara gelecek. Şebnem Bozoklu ile başrolünü paylaşacağı dizinin ismi ise İyi Aile Babası.

İyi Aile Babası dizisiyle ilgili hazırlıklar sürerken yeni oyuncuların katıldığı haberleri de gündeme gelmekte. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Hakan Algül yaparken, senaryosunu ise Tayfun Güneyer yazıyor. Sitcom tarzındaki diziye geçtiğimiz günlerde Timur Acar’ın katıldığı öğrenilmişti.

Bu kez yine komedi yapımlarıyla daha çok gündeme gelen bir ismin daha kadroya katıldığı öğrenildi. Ekim ayının başında çekimlerinin başlaması planlanan diziye yeni gelen ismi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından kulis bilgisi olarak paylaştı.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Melek Baykal da dizinin kadrosunda artık! Ferhunde Hanımlar, Cennet Mahallesi, Görgüsüzler gibi yapımlarda rol alan Baykal, en son Akasya Durağı dizisiyle 2009’da ekranda yer almıştı. Bir dönem TV programları da yapan oyuncu, dizilerde rol almıyordu. Baykal’ın yeniden dizilere dönmesini sağlayan İyi Aile Babası dizisi, merakla beklenir oldu.

Yıllar sonra dönüyor! Çağlar Çorumlu'nun İyi Aile Babası dizisine bomba bir isim katıldı! 8

Zira oyuncu, 2008-2009 sezonlarında yayınlanan Akasya Durağı dizisinden sonra hiç bir dizide oynamadı. 11 yıllık bir ayrılığın ardından yeniden dönmesi ve bu diziyi tercih etmesi de yapımın daha çok merak edilmesine de neden olmakta.

Bu arada usta isim Salih Kalyon’un da kadrosunda yer aldığı diziye Bahar Şahin’in dahil olduğu da kısa bir süre önce gündeme geldi. Şahin, son olarak Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini oynuyordu. Bu kez komedi yapımında nasıl bir rolde yer alacağı merak konusu.

Yıllar sonra dönüyor! Çağlar Çorumlu'nun İyi Aile Babası dizisine bomba bir isim katıldı! 9