Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’e Kerem Bürsin’den volkan emojili yanıt! Instagram’da etkileşim sürüyor…

Hande Erçel’e Kerem Bürsin’den volkan emojili yanıt! Instagram’da etkileşim sürüyor…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, diziyle birlikte sosyal hayatta da kimi hareketleriyle birlikte anılmaya devam ediyorlar. İkili, aralarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayıp, kamera arkasında da iyi anlaştıklarını yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla herkese gösteriyorlar.

Ekran önünde iyi bir uyum yakalayan ikili, aynı zamanda esprili sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemdeler. Kerem Bürsin ve Hande Erçel, ekrandaki romantik komedi dizileri arasında birbirlerine en çok yakıştırılan çift konumunda olmayı sürdürüyorlar şu sıra.

Instagram’da da ikilinin birbirlerinin paylaşımlarına yaptıkları yorumlar dikkat çekmekte. Göz önünde olan iki ünlü ve genç isim olarak, hayranları da tabiatıyla ikilinin etkileşimlerini merakla takip etmekteler. Sen Çal Kapımı dizisinde birbirlerine çok yakıştırılan iki isim, günlük hayatta da birbirlerini destekleyen bir çizgide ilerliyorlar.

Geçtiğimiz gün Hande Erçel’in üzerindeki pembe elbisesi ve ilginç çizmeleriyle verdiği poza, Kerem Bürsin’in de beğeni yaptığı ve hortum emojili bir yanıt verdiği görülmüştü.

Bürsin, Hande Erçel’in son olarak paylaştığı beyaz bir elbise ile verdiği pozuna da kayıtsız kalmadı ve volkan emojili bir yanıt verdi dizideki partnerine.

Hande Erçel’in paylaşımına bir saat olmadan 975 bine yakın beğeni yapılması dikkat çekerken, kız kardeşi Gamze Erçel’in “En beğendim” yorumu ile meslektaşları Bige Önal ve Ezgi Mola’dan da beğeni geldiği görülüyor.

İşte o paylaşım ve Kerem Bürsin’in yanıtı:

????

Hande Erçel'e Kerem Bürsin'den volkan emojili yanıt! Instagram'da etkileşim sürüyor... 9

Hande Erçel'e Kerem Bürsin'den volkan emojili yanıt! Instagram'da etkileşim sürüyor... 10

Hande Erçel'e Kerem Bürsin'den volkan emojili yanıt! Instagram'da etkileşim sürüyor... 11