Ana sayfa Dizi Haberleri Yıllar sonra gelen itiraf! Meğer Lale Devri dizisinin setinde iki ünlü ismin yaşadığı olay doğruymuş!

Yıllar sonra gelen itiraf! Meğer Lale Devri dizisinin setinde iki ünlü ismin yaşadığı olay doğruymuş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Avşar Film imzalı Lale Devri dizisi 2010-2014 yılları arasında yayınlanan dram türündeki bir diziydi. İlk 11 bölümü Show TV’de yayınlanan dizi daha sonra Fox TV’ye geçmişti. 135 bölüm ve 4 sezon boyunca ekranda kalan Lale Devri dizisi, ekranın uzun soluklu işlerinden birisiydi. Emina Sandal’ın 16 bölüm sonra ayrılması ve yerine Selen Soyder’in gelmesi ile hareketlenen dizide Tolgahan Sayışman, Serenay Sarıkaya, Hatice Aslan, Kenan Bal öne çıkan karakterlere hayat veriyordu.

Senaryosunu Eylem Canpolat, Sema Ergenekon, Banu Tekcan, Devrim Yıldız Özdemir’in yazdıkları dizinin setinde yaşanan bir kavga, o dönem medyaya yansımış ancak detayları tam olarak anlaşılamamıştı. Aradan geçen uzun yılların ardından gelen bir itiraf ise iki başrol oyuncusu arasında geçen tartışmanın doğru olduğu ve davalık olmaya götürecek bir olayın tecrübeli oyuncu tarafından büyütülmediği ortaya çıktı.

Kim miydi bu isimler? O sıralar henüz çok deneyimli bir oyuncu olmayan Tolgahan Sayışman ve tiyatro kökenli, usta oyuncu Hatice Aslan… İki ismin setteki çekimler sırasında gelişen olayın detaylarını Hatice Aslan ilk kez aktarırken Tolgahan Sayışman da kabul etti…

Yıllar sonra gelen itiraf! Meğer Lale Devri dizisinin setinde iki ünlü ismin yaşadığı olay doğruymuş! 7

Best Model Of Turkey yarışması ile tanınan ve ardından Güney Kore’deki güzellik yarışmasında birincilik ettikten sonra 2006 yılında oyunculuğa başlayan Tolgahan Sayışman, önce Elveda Rumeli ve ardından da Yer Gök Aşk dizilerinde rol almıştı.

Bu dizilerin ardından Lale Devri ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz günlerde BluTV’de yayınlanan 40 isimli programda, Lale Devri setinde Hatice Aslan ile aralarında geçen gerginlikle ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu!

Lale Devri dizisinden kalan kavga tatlıya bağlandı, Tolgahan Sayışman büyük itiraf yaptı! 63

Programda olayın ayrıntılarına çok hatırlamadığı için değinmemeyi tercih eden oyuncu, Hatice Aslan’ın bir süre önce yaptığı açıklamayı da bir açıdan kabul etmiş oldu! O dönemde yaşanan tartışmayı doğrulayan ama fiziksel bir müdahale, darp iddiasını yalanlayan oyuncu, ilk kez konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

“O dönemi gerçekten kafamdan sildiğim için açıklamaları bile hatırlamıyorum. Biz konuyu tatlıya bağladık. Ancak geçenlerde Hatice Hanım çok doğru bir şekilde konuyu ifade etti. Onun üstüne benim burada konuşmam doğru olmaz. Bence orada kalsın. Orada tatsız bir dönem yaşandı ve o tatsız dönemi biz tatlıya bağladık ve unutalım diyen bir insanım ben. Orada kalsın.”

Tolgahan Sayışman, öfke kontrolü olmadığına yönelik Hatice Aslan’ın eleştirisi için de “Yaş ile beraber biraz daha öfke kontrolüm var. Eskiden biraz daha öfke kontrolü olmayan bir adamdım. Onu itiraf edebilirim” sözleriyle dikkat çekti!

Hatice Aslan’ın yıllar önce rol arkadaşına yönelik olarak öfke kontrolü olmadığı eleştirisinin doğru olduğu da Sayışman’ın itirafıyla doğrulanmış oldu! Sayışman, özeleştiri yaparak şimdi değiştiğini belirtiyor.

Hatice Aslan, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk olduğunda bu konuyla ilgili soruyu şöyle yanıtlamıştı:

“Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. ‘Zümrüt’ karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu Tolgahan’ın. Sonra barıştık. O özür diledi. Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve bir daha yapmamak. Nitekim öyle oldu. Dava açmadım. ‘İki bölüm uzak sahneler yazalım, ne olur ne olmaz’ dedim. Sonuçta Tolgahan benim çocuğum sayılır. Kendiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, benimle ilgili değil.”