Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz, büyük bir hatanın arefesinde! Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha’dan şok sözler!

Yılmaz, büyük bir hatanın arefesinde! Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha’dan şok sözler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 11. bölüm fragmanı yayınlandı.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in baş rolünde oynadıkları dizide, ilginç gelişmeler yaşanacak.

Demir’in tuzağını bilmeden Züleyha ile buluşmaya gittiğini sanan Yılmaz, büyük bir şoka uğramıştı. Demir, Züleyha’nın mektubunu ele geçirdikten sonra Yılmaz’ı buluşma yerine gelmesi için Gülten’i tehdit edip mektubu almasını sağlamıştı.

Yılmaz, Züleyha’yı beklerken karşısında Demir’i görünce silahını çekmiş ancak Demir’i vurmamıştı. Demir, belindeki diğer silahı çıkarıp ateşlemek üzereyken, Züleyha’dan bu buluşmayı öğrenen Hünkar, bir anda ortaya çıktı ve Demir’in önüne atlayınca Yılmaz’ın silahından çıkan kurşun onu buldu.

Bu arada Demir de silahını ateşlemiş ve Yılmaz’ı vurmuştu. Hünkar’ın akıbeti merak konusuyken, Yılmaz’ın kurtulduğu 10. bölüm tanıtımında ortaya çıktı.

Yılmaz, büyük bir hatanın arefesinde! Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'dan şok sözler! 7

Yılmaz, Züleyha’nın kendisine tuzak kurduğuna inandı. Demir’i oraya Züleyha’nın gönderdiğini düşünen Yılmaz, ortadan kayboldu. Fekeli köşe bucak onu ararken, Yılmaz da yaşadığı şoku atlatmaya çalışıyor. Yılmaz, Züleyha’nın ona ihanet ettiğini düşünerek başka bir planı mı devreye sokacak? Züleyha, gerçeği anlatamadıkça, Yılmaz, ona daha çok diş bilemeye devam mı edecek? Olaylar, Yılmaz’ın daha da hırslanmasıyla içinden çıkılmaz bir hale mi dönüşüyor?

Asıl büyük yıkım ise Demir cephesinde yaşanmaktaydı. Züleyha, Demir’e, gördüğü en acımasız ve gaddar adam olduğunu söylerken, Demir ona büyük bir aşkla bağlı olduğunu anlatmaya çalışacak. Züleyha’nın şok sözleri karşısında Demir ne yapacak?

Bu arada tanıtımda dikkat çeken bir diğer ayrıntı da Züleyha’nın bebeğini bir battaniye ile sardığı ve yola düştüğü görüntü oldu.

Züleyha, bebeğini de alıp çiftlikten mi kaçacak? Yılmaz, Züleyha’ya ulaşıp gerçeği öğrenebilecek mi? Hünkar yaşıyor mu? Demir, Züleyha’nın sözlerinden sonra ne yapacak?

İşte bu sorular yeni bölümde yanıtını bulacak. Heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı bir bölüm geliyor. Bir Zamanlar Çukurova, 10. bölümüyle 22 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek…

Bir Zamanlar Çukurova 11. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Demir, ezeli rakibi Yılmaz’ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova’nın yeni ‘bey’i olarak boy gösteren Yılmaz’ın ise tek amacı intikam!

Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz’ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek.

‘Uhuletle ve suhuletle’ ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz’ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor.

Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz’ı tutamayacaklarının farkında! Demir’in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor!