Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık demeyin bu da oldu! Çakır’a cenaze, Bihter’e yastan sonra, Camdaki Kız’ın Feride’sine ölüm ilanı verildi!

Yok artık demeyin bu da oldu! Çakır’a cenaze, Bihter’e yastan sonra, Camdaki Kız’ın Feride’sine ölüm ilanı verildi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, Perşembe akşamı ekrana gelen 63. bölümde herkesi sarsan Feride’nin ölümü, büyük yankı uyandırdı. Nalan’a, sonunda erkek kardeşinin kızı Sema’ya tecavüz ettiğini ve bu olay sonrası doğduğu gerçeğini anlattıktan sonra üstündeki yükten kurtulan Feride, daha fazla yaşamak istemedi ve intihar etti!

Dizinin ilk bölümünden beri hikayenin kabusu gibi görülen Feride’nin gidişi, izleyiciyi sarsan bir ölüm oldu! Zira her ne kadar sevilmeyen bir karakter olsa da olayları daha heyecanlı hale getiren bir isimdi Feride. Üstelik usta oyuncu Nur Sürer de başarılı oyunculuğu ile ekranda her bölüm adeta oyunculuk dersi veriyordu!

Feride’nin öldüğü sahnenin ardından izleyiciler, hem bu gelişme karşısında şok oldular hem de ertesi gün verilen ilanlara bakakaldılar! Bazı gazetelerde yayınlanan ölüm ilanı ile birlikte dizinin resmi sosyal medya hesaplarından da aynı ilan paylaşıldı…

Yok artık demeyin bu da oldu! Çakır'a cenaze, Bihter'e yastan sonra, Camdaki Kız'ın Feride'sine ölüm ilanı verildi! 11

Kanal D’nin sosyal medya hesabından da yayınlanan ölüm ilanına, Nur Sürer’in de beğeni yaptığı görülmekte. İlan’da “Merhum Adil İpekoğlu’nun biricik eşi, Nalan ve Sedat Koroğlu’nun değerli anneleri, Gülcihan ve Rafet Koroğlu’nun dünürleri, Hafize’nin yoldaşı Feride İpekoğlu, 29 Araık 2022 tarihinde vefat etmiştir. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. İpekoğlu ve Koroğlu aileleri” sözleri yer aldı.

Yok artık demeyin bu da oldu! Çakır'a cenaze, Bihter'e yastan sonra, Camdaki Kız'ın Feride'sine ölüm ilanı verildi! 12

Daha önce bazı dizi karakterleriyle ilgili helvasını kavurma, cenazesini kaldırma, sanal ortamda mezarını oluşturma gibi kimi ilginç durumlarla karşılaşmıştı izleyici! Bu kez de gazetelere bile verilen ölüm ilanı ile Camdaki Kız dizisini, ilginç bir şekilde uzun yıllar hatırlatacak bir duruma imza atıldı!

Dizi karakterleriyle ilgili bu ilginç durumlara iki diziden çarpıcı örnek de hala hatıralarda! Her yıl Aşk-ı Memnu’nun final tarihi olan 24 Haziran’da, Beren Saat’in oynadığı Bihter’in ölüm yıldönümü olarak dizinin müdavimleri sosyal medyada anma düzenliyorlar! Tam 12 yıldır değişmeyen bu gelenekle birlikte her yıl Bihter Ziyagil karakteri, aynı gün TT oluyor sosyal medyada!

Yok artık demeyin bu da oldu! Çakır'a cenaze, Bihter'e yastan sonra, Camdaki Kız'ın Feride'sine ölüm ilanı verildi! 13

Yine bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi’nde de Oktay Kaynarca’nın oynadığı Çakır karakterine de gıyabında cenaze namazı kılınmıştı! Her yıl Çakır karakteri de hala bazı dizi müdavimleri tarafından anılıyor ve kimi zaman adına lokma bile dağıtılıyor!

Yok artık demeyin bu da oldu! Çakır'a cenaze, Bihter'e yastan sonra, Camdaki Kız'ın Feride'sine ölüm ilanı verildi! 14 Yok artık demeyin bu da oldu! Çakır'a cenaze, Bihter'e yastan sonra, Camdaki Kız'ın Feride'sine ölüm ilanı verildi! 15