Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’dan, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığına jet açıklama!

Hafsanur Sancaktutan’dan, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığına jet açıklama!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2022’nin son günü 31 Aralık’ta sosyal medyanın gündemi bir anda Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığı ile karıştı! Hayranları, 4 yıldır birlikte olan çiftin ayrılık mesajları karşısında kalakaldı! Bir kaç gündür devam eden söylentilere net yanıtlar veren iki oyuncunun instagram hesaplarından ortak yaptıkları açıklama, sosyal medyayı salladı adeta!

Bir süre önce Kubilay Aka’nın, OGM Pictures tarafından düzenlenen gecede Mert Ramazan Demir’in, Yalı Çapkını dizisinde birlikte oynadığı Afra Saraçoğlu’na yakın tavırlar gösterdiği iddiası ile tepki verdiği haberleri magazinde konuşulmuştu.

Hafsanur Sancaktutan'dan, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığına jet açıklama! 10

Her iki taraf da bir tatsızlık oluştuğunu sonrasında yalanlamadı. Kubilay Aka’nın, Afra Saraçoğlu ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yakın dost olmaları sebebiyle müdahil olduğu konuşulurken, ardından yaşanan gelişmeler ise daha da şaşırttı!

Hafsanur Sancaktutan'dan, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığına jet açıklama! 11

Yazıcıoğlu ve Saraçoğlu’nun ilişkilerini bitirdiği şeklinde bazı haberler, tam da bu süreçte başladı. İki oyuncunun birlikte bir kaç gün önce bir fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasıyla hayranları sevindi. Ancak 31 Aralık günü her iki oyuncunun da aynı metni instagram hesabında yayınlayarak ayrılıklarını duyurması sonrası herkes şok oldu!

Hafsanur Sancaktutan'dan, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığına jet açıklama! 12

Bu arada ayrılık iddialarına bir 3. kişi daha dahil edildi! Darmaduman dizisinde Mert Yazıcıoğlu’nun birlikte rol aldığı Hafsanur Sancaktutan’ın da adı geçti! Söylentiler ortalıkta iyice yayılınca, Hafsanur Sancaktutan da instagram hesabından yaptığı yalanlama ile yanıt verdi!

Hafsanur Sancaktutan'dan, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığına jet açıklama! 13

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, ayrılık kararını ortak aldıklarını, ancak dost kalacaklarını, bu kararda 3. kişilerin etkili olmadığını belirtseler de iddialar büyüyünce Hafsanur Sancaktutan da bir açıklama yapma gereği duydu.