Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yok artık! Yemekteyiz’de bu da oldu! Herkesi şaşırtan yarışmacı…

Yok artık! Yemekteyiz’de bu da oldu! Herkesi şaşırtan yarışmacı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’deki Yemekteyiz yarışmasına, herkesi şok içinde bırakan bir yarışmacı katıldı.

Daha önce programa katılan ve tavırlarıyla şaşkınlık yaratan yarışmacılardan sonra bu kez de “Olacak şey mi?” dedirten bir yarışmacı yeni haftanın en ilgi çeken ismi oldu.

Sibel Gül isimli ses sanatçısı olan yarışmacı, masadaki yarışmacılar kadar Onur Büyüktopçu’yu da şaşırtan açıklamalar yaptı.

10 yaşından beri yemek yapmayı öğrendiğini söyleyen Sibel Hanım, yıllardır annesi de dahil olmak üzere kimsenin yemeğini yemediğini, misafir gittiği evlerde asla yemek yemediğini, ablasının evinde çay dahi içmediğini söyledi.

Yok artık! Yemekteyiz'de bu da oldu! Herkesi şaşırtan yarışmacı... 9

Ekran başındakileri şaşkına uğratan bu sözler üzerine Onur Büyüktopçu, neden Yemekteyiz gibi bir yarışmaya katıldığını sorduğunda ise Sibel Hanım, bu davranışını aşabilmek için yarışmaya katıldığını söyledi. “Bu huyumu yenmek için katıldım. Çünkü istemeyerek de olsa arkadaşlarımı kırabiliyordum” diye konuştu Sibel Hanım.

Yok artık! Yemekteyiz'de bu da oldu! Herkesi şaşırtan yarışmacı... 10

Masada herkesi şaşkına uğratan Sibel Hanım’ın yemekleri tatmadan nasıl yorum yapıp puan vereceği ise merak konusu oldu. Hayatında hiç et yemediğini anlatan Sibel Hanım, yemekleri kaşığının ucuyla ve yüzünü buruşturarak adeta lokma değil, damlalar halinde aldı.

Mutfağa geçen Onur Büyüktopçu, şaşkınlığını gizleyemeyerek yemek yemeyen birinin Yemekteyiz yarışmasına katılmasına çok şaşırdığını anlattı. Masada bir konuşma yapan Büyüktopçu, bugüne kadar kıyma yemeyen, et yemeyen, bazı yiyecekleri sevmeyen çok yarışmacı gördüğünü belirterek “Artık ben bu konu hakkında çok ciddi kararlar almak istiyorum. Bu bir yarışma ve yarışmacı et yapmış. Ben kıyma sevmem kuşbaşı severim, kıyma severim, tavuk yemem… Böyle bir şey olamaz ama siz hiç bir şey yemiyorsunuz.  Sadece suyundan yediniz” diyerek eleştirisini dile getirdi.

Yok artık! Yemekteyiz'de bu da oldu! Herkesi şaşırtan yarışmacı... 11

Yarışmacı seçimleriyle çoğu zaman hem Onur Büyüktopçu’dan hem de ekran başındaki izleyicilerden eleştiri alan yarışmada yaşanan bu olay, adeta “Yok artık!” dedirtecek cinstendi.

İşte Yemekteyiz’de herkesi şaşırtan o anlar: