Ana sayfa Dizi Haberleri Yok böyle bir tarif! Her Yerde Sen dizisinde Selin öyle güzel özetledi ki ‘aynen budur!” yorumları yağdı!

Yok böyle bir tarif! Her Yerde Sen dizisinde Selin öyle güzel özetledi ki ‘aynen budur!” yorumları yağdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın başrolünde oynadıkları romantik komedi dizisi Her Yerde Sen, dün akşam 5. bölümüyle Fox TV’de ekrana geldi.

Dizide aynı evi paylaşmak zorunda kalan iki yabancı Selin ve Demir arasında henüz bir yakınlaşma yok.

Diziyi takip edenlerin artık aşk kıvılcımlarını görmek istemelerine karşın, Demir ve Selin, hala birbirleriyle ev yüzünden didişmeye devam ediyorlar.

Evin kendisinin olması için her ikisi de ilginç hamleler yapmaya ve rakibini yıldırmaya çalışıp duruyor.

Araya girmeye çalışan Firuze ve Leyla kardeşler ise Selin ve Demir’i aşık edip bu işten kurtulmanın derdinde.

5. bölümde Selin’in anne ve babasının çıkıp gelmesi ise olayları daha da karmaşık bir hale getirdi. Havada uçuşan yalanların ardı arkası kesilmedi.

Yok böyle bir tarif! Her Yerde Sen dizisinde Selin öyle güzel özetledi ki 'aynen budur!" yorumları yağdı! 7

Selin ve Demir’in yeni bölümde bahçede yaptıkları bir konuşmaya ise sosyal medyadan dizinin takipçileri yorum yağdırdı.

Selin, bir anda Demir’i övmeye başladı ve onun özelliklerini kendi bakış açısıyla bir bir sıraladı. Ekran başındaki izleyicinin bile “Aynen budur!” diyerek katıldığı Selin, Demir’i şöyle tarif etmişti:

“Sen sağlıklı, bekar, genç bir erkeksin. Tarzın var, eğitimin var, güzel bir işin vara. Hakkını verelim sen baya yakışıklısın. Vücut desen baklava baklava fit. Çekicilik desen soğuk nevale bir duruş. Arada sahiplenici tavırlarla şaşırtmaca. Gözlerde zamansız yanan biri Akdeniz ateşi. Zıtlıklar teorisinin vücut bulmuş halisin, daha ne olsun?”

“Selin, Demir’i niye bu kadar çok övdü?” sorusunu sorduran sahnenin sonunda anlaşıldı ki Selin, Demir’i gaza getirip, rahat ve özgür yaşayacağı başka bir eve taşınmaya ikna ediyordu. Ancak Demir’in kıs kıs gülerek dinlediği Selin’in sözleri, Furkan Andıç’ın oynadığı Demir karakterini öyle güzel tarif etmişti ki herkes hem fikir oldu!

İşte Her Yerde Sen dizisindeki o sahne: