Ana sayfa Dizi Haberleri Yok böyle evlilik teklif! Bir Litre Gözyaşı dizisinde sürpriz teklif!

Yok böyle evlilik teklif! Bir Litre Gözyaşı dizisinde sürpriz teklif!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin 6. Bölüm fragmanı yayında!

Yeni bölümde Mahir, Cihan’a evlilik teklifi ediyor! Cihan’a öyle bir evlilik teklifi yapıyor ki ekran başında diziyi izleyenleri de gülümsetecek.

Mahir ve Cihan’ın eline kalemle bir yüzük çiziyor. İçten ve samimi sözlerle, biraz da espri katarak yaptığı evlilik teklifi, sosyal medyada tanıtımı izleyenlerin de beğenisini kazandı. Güzel bir bölümün geldiğini düşünen izleyiciler, bu sahnenin tamamını izlemek için de şimdiden heyecanlanmaya başladılar.

Ancak ikilinin bu evlilik teklifi gerçek mi, yoksa bir oyun mu, onu henüz bilmiyoruz. Cihan’ın ölmeden önce yapmak istediği 100 şeyi yazdığı listeden çıkan bir evlilik teklifi mi bu şimdi herkes merakta.

Yok böyle evlilik teklif! Bir Litre Gözyaşı dizisinde sürpriz teklif! 7

Fakat ikili arasında gelişen ilişki, herkesin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Cihan’ın en büyük destekçisinin Mahir olacağı şimdiden belli.

Bir Litre Gözyaşı, merakla beklenen bölümüyle 11 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Bir Litre Gözyaşı 6. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cihan’ın ilerleyen hastalığı, büyük problemleri beraberinde getiriyor! Evlat, ailenin imtihanıdır. Figen ve Muzaffer için de durum pek farklı değildir. Karı-koca, Cihan’ın hastalığı ilerledikçe artan gerilimlerini birbirlerine yansıtmaya, birbirlerinin ebeveynliğini sorgulamaya başlarlar. Bu durum Muzaffer’i telafisi zor bir hataya sürükler…

Öte yandan Cihan, Mahir ve Ali üçgeninde yaşanacak olaylar, büyük yanlış anlaşılmalara sebep olacak ve tüm bu tesadüfler sonucunda Cihan’ın öğreneceği büyük sır ise Cihan’ ı gerçek bir çıkmaza sürükleyecektir.