Ana sayfa Dizi Haberleri Youtube videoları ile ünlendi şimdi Kalk Gidelim dizisinde!

Youtube videoları ile ünlendi şimdi Kalk Gidelim dizisinde!

tarafından ker_def
TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezonun başarılı dizilerinden birisi de Kalk Gidelim olmuştu.

Eğlenceli hikayesi ve izleyiciyi gülümseten karakterleri ile Kalk Gidelim, geçen sezonu başarılı geçirmiş, yeni sezonda ise daha da çok dikkat çekmişti.

Temmuz ayının sonunda yeni sezon bölümleri ekrana gelmeye başlayan Kalk Gidelim’de Ercan karakterini canlandıran Hayrettin Karaoğuz’un hikayesi de dikkat çekiyor.

Milliyet gazetesine konuşan Karaoğuz, “İlk dizim için biraz titiz davrandım. Sınıfa yeni gelen öğrenci modundayım. Pozitif enerjiyle karşılandım. Canlandıracağım karakterin sevileceğini düşünüyorum” dedi.

YouTube’da çektiği videolarla adından söz ettiren Hayrettin Karaoğuz, ‘Kalk Gidelim’le ilk dizi tecrübesini yaşıyor.

Teklifin yapımcı Staff Film’den geldiğini anlatan Karaoğuz, yapım ekibinin verdiği enerji ve güvenin kendisi için çok önemli olduğuna değindi.

Diziye alışmasının zor olmadığını anlatan Karaoğuz, canlandırdığı Ercan karakterini şöyle anlattı:

Youtube videoları ile ünlendi şimdi Kalk Gidelim dizisinde! 7

“Aslında hayatımızda bolca olan bir karakter. Nurca’nın Hollanda’dan gelen kardeşini canlandırıyorum. Yalan söylemeyi seven, kendini zengin gösteren ve mahalleyi dolandırmaya gelmiş biri. Tabii ki mahalledeki hedefi, durumu çok iyi olan Hanımağa Meryem…”

Ercan rolünün kendisine çok uyduğunu anlatan Karaoğuz, arkadaşlarının kendisini bu role çok yakıştırdığını belirtti ve gülümseten bir ifade kullandı:

“Bu rolü arkadaşlarıma anlattığımda ‘Sana ‘cuk’ diye oturmuş’ dediler. ‘Bir saniye!’ dedim, ‘Bunu iltifat mı yoksa hakaret olarak mı algılamalayalım?’ Çünkü Ercan karakterine benziyorsam, bir problem var demektir (gülüyor). Ercan’ın yurt dışından gelme olayı dışında benimle pek benzer özelliği var diyemem.”