Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde aşk üçgeni ve düğün sevinci!

Yasak Elma dizisinde aşk üçgeni ve düğün sevinci!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin 77. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 77. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Buçe Buse Kahraman’ın canlandırdığı Lila karakteri ile Doğaç Yıldız’ın hayat verdiği Yiğit karakterinin mutluluk tablosu Yasak Elma dizisinin yeni bölümüne yansıyacak… Şahika, yeğenine ev hediye ederek herkesi şaşkınlığa uğratacak.

Kaya, Ender’den hisseleri geri vermesini isterken, Şahika’nın ise büyük bir oyun planı var… Ama son sözü Ender söylecek gibi duruyor. Yasak Elma dizisinin 4. sezonu yine etkili bölümlerle devam ediyor. Reytinglerde 3. sezonun gerisinde kalan Yasak Elma, yeniden yükseliş sergileyecek mi merakla bekleniyor.

21 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 77. bölümünde olayların iyice iç içe geçtiği sahneler göreceksiniz. Kerim’in Şahika mı yoksa Yıldız ile mi aşk yaşayacağı konusu da gündeme gelmişti. Bu aşk üçgeninin de nasıl ilerleyeceği merak uyandırıyor. İşte 77. bölüm 2. fragmanı: