Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin ana fikrini Doğukan Güngör kendi hayatında da yaşamış!

Kızılcık Şerbeti dizisinin ana fikrini Doğukan Güngör kendi hayatında da yaşamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisindeki Hamit karakteri ile dikkatleri çeken Doğukan Güngör, bu sezon Kızılcık Şerbeti dizisindeki Fatih karakteri ile milyonlarca izleyicinin beğenisini kazandı. Sıla Türkoğlu ile partner olan oyuncu, 29 bölüm süren ilk sezonun çok yorucu geçtiğini söyledi.

Dizinin hikayesinde muhafazakar bir ailenin oğlu olan Fatih ile, seküler bir ailenin kızı olan Doğa’nın aşk evliliği ve yaşanan sorunlar ele alınıyor. İki farklı kültürdeki ailenin birbiri ile kaynaşma çabaları, yaşanan sorunlar, kültürel farklılıklar ile birlikte Kızılcık Şerbeti dizisi çok etkileyici bir hikaye ortaya koydu.

Doğukan Güngör de bu etkileyici hikayenin başarılı isimlerinden birisi olarak göze girdi. Oyunculuk performansı ile takdir alan oyuncu, Kızılcık Şerbeti’nin başarısının sebebini şu sözlerle anlattı:

“Herkesin kendi hayatından parçalar görmesi bence bu işi izlenir kılan en büyük unsur. Ben senaryoyu okurken ve sette çalışırken, benim kendi hayatımdan bile parçaların olduğu bir dizi Kızılcık Şerbeti.”

Annesinin Selanik’ten göç ettiğini ve babasının da Azerbaycan Türkü olduğunu anlatan Doğukan Güngör, kendi ailesinde de farklı sosyal ve kültürel farklılıkları deneyimlediğini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Farkı sosyal – kültürel dokulara sahip iki ailenin birleşimiyim ben. Baba tarafım daha muhafazakar, anne tarafım çok daha farklı, seküler diyebilirim. Dini ve sosyal unsurları farklı yaşama halini ben de kendi hayatımda çok fazla buldum” açıklamasını yaptı.

Çok iyi reytingler elde eden dizinin fanatik bir izleyici grubu da oluştu. Fatih karakteri enteresan bir kişilik ve bu nedenle de sosyal medyada çok farklı tepkilere rastlamak mümkün.

Doğukan Güngör de karakterin ekrana yansıyan enteresan kişiliğine yönelik izleyicilerden gelen tepkilerden bahsetti. Oyuncu, “Enteresan bir adamı oynuyorum ben. Tabii ki enteresan tepkiler de geliyor. Olmadık tepkiler de geliyor” diye konuştu.

Hayranların karaktere yönelik olarak “Sizi sevmiyoruz” dediğini de anlatan oyuncu, seyircinin hikayeyi ne kadar yaşadığını anlatmış oldu.

Tepkilerin değerli olduğunu ve bunun işini iyi yaptığının göstergesi olduğunu hatırlatan Doğukan Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Halktan reaksiyon alması, insanların hikayenin içine bu kadar girmeleri beni sanatçı olarak mutlu ediyor. Bütün çalışma arkadaşlarım da bu durumdan çok mutlu.”

Annesinin bile Fatih karakterinin karısı Doğa’yı aldatması olayına annesinin bile tepki gösterdiğini belirten oyuncu, “Oğlum yeter artık, yapma şunu” diye annesinden söz işittiğini söyledi.