Ana sayfa Dizi Haberleri Yüz Yüze dizisi 19 Ekim’de 1. bölümüyle başlıyor

Yüz Yüze dizisi 19 Ekim’de 1. bölümüyle başlıyor

tarafından ker_def

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun dizisi Yüz Yüze’de yeni gelişme..

Başrollerini Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun oynadığı, Tims&B’nin yapımcısı olduğu Yüz Yüze dizisinin yayın tarihi belli oldu. Sinem Kobal’ın polis rolünü canlandıracağı, aksiyon dolu Yüz Yüze dizisi 1. bölümüyle 19 Ekim Perşembe akşamı Show TV’de başlıyor.

Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımları yayınlanan ve büyük yankı uyandıran “Yüz Yüze” dizisi için polis oldu!

Yapımını Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “Yüz Yüze” dizisi için azılı bir çetenin peşinde olan polisi canlandıran Kobal, rolü için poligon eğitiminin yanı sıra yakın dövüş eğitimi de aldı.

Silah sahneleri için 1 ay atış, 2 aya yakın dövüş eğitimi de alan Kobal, daha önce de boks yapıyordu. Silah sahneleri çekilirken danışman eşliğinde kontrollü bir şekilde çekimler gerçekleştirildi.Show TV’de ekrana gelecek olan; yapımını Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Yüz Yüze dizisi 1. bölümden yeni fragman yayınlandı