Ana sayfa Dizi Haberleri Yüzleşme dizisinde Masal’ın kimliği ortaya çıkmak üzere!

Yüzleşme dizisinde Masal’ın kimliği ortaya çıkmak üzere!

tarafından zk zk

Başrollerinde Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk ve Yiğit Kirazcı’nın oynadıkları Yüzleşme dizisinin 4. bölümünde Levent ve Masal arasındaki konuşma dikkat çekiyor.

Masal, Levent’e Kalender’den gitmesini söylerken, Levent bir şeylerden şüphelenmeye başlıyor. Levent, Gonca’nın kimliğine ulaşmak üzere.

Masal’ın Gonca olduğunun öğrenilmesi artık kaçınılmaz bir sona doğru yaklaşır. Savcı, 15 yıl önce kaybolan Gonca’nın dosyasını tekrar açmaya karar verir.

Yüzleşme dizisinde Masal'ın kimliği ortaya çıkmak üzere! 8

Fikret, Gonca’yı bulmak için Songül’den destek ister fakat karşılık bulamaz. Zira Songül, Gonca’nın yıllar önce öldüğünü düşünmektedir. Fikret ise Songül’e serzenişte bulunur.

Savcı olayları ve delilleri derinlemesine inceler. Masal’ın, Ufuk’un öldürüldüğü gece çekilen fotoğrafı Savcı’nın eline geçince olayların rengi fazlasıyla değişir.

Yüzleşme dizisinde Masal'ın kimliği ortaya çıkmak üzere! 9

Kalender Kasabası’nda gizli kalan tüm sırlar aydınlanırken Masal Gonca olduğunu saklayabilecek mi?

Yüzleşme yeni bölümüyle 26 Mart Salı 19.45’te Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Masal ve Zümrüt’ü büyük bir çıkmaza girer artık herkes onlar için şüphelidir. Kurulan bu tuzağın arkasında kimlerin olduğunu araştırmaya çalışan Zümrüt artık herkesten şüphelenmeye başlar. Masal ve Ömer gün geçtikçe yakınlaşır. Fikret ise Zümrüt’le ilk kez karşı karşıya gelir.Fikret, Songül’ün hisseleri Battal ve Halil’e sattığını öğrenince Songül’le arasında ipler iyice gerilir. Ömer ve Fikret, hisseleri alabilmenin peşine düşer. Fikret, kaybolan kızının başına neler geldiğini bilmek ve kaybettiği her şeyi geri almak fazlasıyla hırslanır.

Öte yandan Ömer, Gonca’nın başına gelenleri öğrenme peşindedir. Diğer yandan tüm bu olaylar yaşanırken jandarmalar Ufuk’un kim tarafından öldürüldüğünü araştırırken Masal’ın kim olduğu da ortaya çıkacak mı? Yüzleşme yeni fragmanı bölüm sonrası yayınlanacak mı? Bu akşam yayınlanacak olan 3. Bölüm sonrası merakla bekleniyor.