Ana sayfa Dizi Haberleri İkizler Memo-Can dizisinde afacanlar yine işbaşında!

İkizler Memo-Can dizisinde afacanlar yine işbaşında!

tarafından zk zk

Kanal D’de ekrana gelen İkizler Memo – Can dizisinin 18. bölümünde Osman, Yaren’e evlenme teklif ediyor!

Osman, Yaren ile evlenmeyi kafasına koymuştur. Artık sevdiğinden ayrı kalmak istemeyen genç adam bunun için plan yapar. Yaren’in babasına niyetinden bahsetse de ciddiye alınmaz. Bir taraftan evlenmeyi düşünürken diğer taraftan da iş bulması gerekmektedir. Bu sefer iş Osman’ın ayağına gelir. Bu beklenmedik teklif karşısında şaşırır. Artık Yaren’e evlenme teklifi etmesinin önünde hiç engel kalmamıştır. Bir yüzük alarak Yaren’in karşısına çıkar ve onunla evlenmek istediğini söyler.

Diğer taraftan malikanede işler durulmaz. İkizler yaramazlıklarına son sürat devam ederler. Can’ın tedavisi için eve gelen fizyoterapist güzel bir kadın olunca işler çığrından çıkar. İkizler ev ahalisine türlü oyunlar yapar.

İkizler Memo – Can yeni bölümüyle 23 Mart Cumartesi 19.45’te Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yaren’i bir türlü oyunculuk sevdasından vazgeçiremeyen Osman bir plan yapar. Kendine kötürüm olmuş süsü veren Osman’a Memo da yardım eder. Yaren, Osman’ın haline acır. Onu bırakıp sete gidemez.

Dilek çocuklarla ilgili velayet davası açmaya karar verir. Can, Altan’a Matmazel’e rahat açılabilmesi için hipnoz uygular. Altan’ın bilinçaltına girince Matmazel, Altan’ın hiç görmediği bir yanıyla tanışır.

İkizlerin top oynadığı sahaya inşaat yapılması kararı çıkar. Çocuklar maça başlayamadan kepçeler gelir ve sahaya girer. İkizler kepçenin lastiğini indirecekken Can kepçenin altında kalır. Can hastaneye kaldırılır. Önemli bir ameliyata alınır. Durumu ciddidir. Memo, Onur ve Melek hastanede Can’dan gelecek iyi bir haber beklemektedir. Onur kazadan dolayı Melek’i suçlar.

Dilek, Melek’ten hıncını almaya çalışır. Oğlunu kendisinden uzak tuttuğu için çok kızgındır.