Ana sayfa Sosyal Medya Zaim İstanbul dizisi bir eksik ile sete çıktı!

Zaim İstanbul dizisi bir eksik ile sete çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul, 2,5 aylık aradan sonra yeniden çekimlere başladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayının ortalarında çekimleri durdurulan dizinin şu ana kadar 36 bölümü yayınlandı.

37. bölüm çekildiği sırada pandemi nedeniyle tüm ekip işi bıraktı ve karantinaya çekildi. Aradan geçen 2,5 ayın ardından dizinin hayranlarının merakla beklediği gün de geldi.

Zalim İstanbul dizisinin setinde çalışmaların başladığı resmen duyuruldu. Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Nerede kalmıştık? Yeni bölüm seti başladı. Zalim İstanbul yeni bölümleriyle çok yakında Kanal D’de” denildi.

Zaim İstanbul dizisi bir eksik ile sete çıktı! 8

Ancak dizinin setinde bir eksik var. Başrol oyuncusu Fikret Kuşkan çekimlerde yer almıyor. Kuşkan, pandemi nedeniyle sete çıkamayacağını duyurdu. Oyuncu, kronik rahatsızlıkları bulunduğunu ve doktor raporlarının da sete çıkmasına izin vermediğini belirten bir açıklamada bulundu.

Fikret Kuşkan’ın bu açıklaması dizi hayranlarını üzdü. Ancak oyuncu hayatta kalmanın önceliği olduğunu belirterek de bunun bir zaruret olduğunu ifade etti.

Fikret Kuşkan’ın canlandırdığı Agah bey kalp krizi geçirecek. Ayrıca mezarlıktan da bir sahne ile konu kapatılacak. Zalim İstanbul dizisinin 37. bölümü tamamlandıktan sonra 3 bölüm daha çekilmesi ve 40. bölüm ile birlikte final yapılması bekleniyor.

Dizide Mine Tugay, Deniz Uğur, Berker Güven, Simay Barlas, Ozan Dolunay, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan gibi önemli isimler yer almakta.

İşte Fikret Kuşkan’ın açıklaması:

Zaim İstanbul dizisi bir eksik ile sete çıktı! 9