Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, çok eleştirilen Yaşamayanlar dizisi gerçeklerini anlattı!

Kerem Bürsin, çok eleştirilen Yaşamayanlar dizisi gerçeklerini anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaşamayanlar dizisi Blu TV’de yayınlandı ve Türkiye’nin ilk Vampir dizisi olarak ortaya çıkmıştı.Dizi daha başlamadan büyük eleştiri aldı. “Böyle bir projeyi biz yapamayız” diyen düşünen sosyal medya kullanıcıları, Tür dizi sektörü için yapılması zor bir proje olarak görmüştü.

Dizinin yayınlanmasıyla da eleştiriler arttı ve ağır eleştiriler yapıldı. Kerem Bürsin de bu projede yer alan oyunculardan birisiydi. Birkan Sokullu, Elçin Sangu ve Selma Ergenç de dizideki diğer başrol oyuncuları oldu.

45’er dakikadan toplam 8 bölüm olarak çekilen dizide Kerem Bürsin, Dmitry isimli karaktere hayat verdi. Oyuncu, youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programında yönetmen Bora Talat Oyacı’nın diziyle ilgili sorularını yanıtladı.

Bunun riskli bir proje olduğunu ifade eden Kerem Bürsin, bu işin kendisine bir oyuncu olarak geldiğini, çok heyecanlandığını belirtti.

Kerem Bürsin, çok eleştirilen Yaşamayanlar dizisi gerçeklerini anlattı! 7

Oyuncu, “Vampir dizilerini, filmlerini, mitolojisini çok severim. Bana hiç uzak bir şey değildi” diye konuştu.

İlk olarak muazzam bir proje çıkabileceğine inandığını ifade eden Kerem Bürsin, projeyi iyi veya kötü olarak değerlendirmedi.

O dönem motivasyonunu anlatan oyuncu, “Bu tarz işler yapılsın. Kötüyse de daha iyisi yapılsın. Denemez isek o zaman neyin yapılması gerektiğini, neyin eksik olduğunu bilemezsin. Aynı çarkın içinde ben dönmek istemiyorum. Risk ise risk, ben o riski almaya hazırım. Başarısızlık olarak da kodlanır ise her başarısızlığın içinde alınmış bir başarı var. O da tecrübe. Bunlar çok önemli şeyler” açıklamasını yaptı.

Kerem Bürsin diziyi çektikleri sırada çok eğlendiğini ve Dimtry’nin en eğlendiği karakterlerden birisi olduğunu da anlattı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.