Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde yer almak Gökhan Alkan’a bir değişim yaşattı!

Yasak Elma dizisinde yer almak Gökhan Alkan’a bir değişim yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ÖZEL ANALİZ – Ünlü oyuncu Gökhan Alkan’ın bir dizide yer almasını hayranları uzun bir süredir bekliyordu. Özellikle Kalp Atışı isimli dizideki performansıyla dikkat çeken oyuncu, 8 bölüm süren Zengin ve Yoksul dizisinden sonra uzun bir süre yeni proje beklemişti.

Gökhan Alkan, Yasak Elma dizisine Kerim karakteri ile katıldı ve hayranlarının ekrana dönme isteğini de yerine getirmiş oldu. Oyuncu, diziye iyi bir karakter gibi görünen Kerim ile katıldı ama bu karakterin aslında dolandırıcı olduğu ortaya çıkınca herkes şaşırdı.

Yasak Elma dizisinin 3. sezonunda 73. bölümde ekibe katılan oyuncu, sadece 2 bölümde yer alabildi. Koronavirüs pandemisi ortaya çıkınca da diziye ara verildi. Yasak Elma’nın 4. sezonunda Gökhan Alkan’ın rolünün ağırlık kazanması bekleniyor. Özellikle Yıldız ve Kerim sahneleri heyecanla bekleniyor.

Ünlü oyuncunun hayranları ise, yeniden dizilere dönmesinden memnun. Sosyal medyada yapılan yorumlarda oyuncunun Yasak Elma’ya katılma kararı olumlu bulunuyor ve destek görüyor.

Yasak Elma dizisinde yer almak Gökhan Alkan'a bir değişim yaşattı! 8

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2,5 ay önce çekimlere ara verilmişti. Dizinin 4. sezon için Temmuz veya Ağustos ayında toplanması, bir süre stok bölümler için çekim yapılması ve Eylül ayının 2. haftasından sonra da ekrana dönmesi tahmin ediliyor.

Instagram canlı yayınında hayranlarının sorularını yanıtlayan Gökhan Alkan, ülkemizin pandemi dönemini atlatacağını belirterek, “Biz gerçekten dirayetli bir milletiz, güçlü bir devletiz. Birlikte nelerin üstesinden geldik. Allah’ın izniyle bu günlerinde üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Yasak Elma dizisinde yer almak Gökhan Alkan'a bir değişim yaşattı! 9

Hayatında her şeyi bir denge üzerine kurulu olduğunu ifade eden Gökhan Alkan, kendisini yakışıklı da bulmuyor. “Aklımın ve gönlümün uyuştuğu bir eşim ve çocuklarımın olmasını tabii ki isterim” diyen oyuncu, evliliğe yeşil ışık yaktı.

Gökhan Alkan, projesi olmadığı dönemde kendisini geri çeken bir tavır sergilemişti. Hiçbir yerde gözükmEyen, magazine konu olmayan ve sosyal medyada da nadir paylaşım yapan bir tavrı vardı.

Oyuncunun Yasak Elma dizisiyle birlikte daha fazla kendini göstermesi hayranlarını mutlu etti. Dizinin oyuncuya iyi geldiği de anlaşılıyor.