Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul 1. Bölüm Fragmanı İzle

Zalim İstanbul 1. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Zalim İstanbul dizisinin 1. Bölüm Fragmanı yayında! Bir yanda kendini bir oyunun içinde bulan Seher, diğer yanda oyunun kurallarını koyan Karaçay Ailesi… Kesişen bu yolda kim daha masum, kim daha cesur? Zalim İstanbul 1 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de başlıyor! Dizi merakla bekleniyor.

Zalim İstanbul dizisinin 1. Bölüm Fragmanı yayında! Bir yanda kendini bir oyunun içinde bulan Seher, diğer yanda oyunun kurallarını koyan Karaçay Ailesi… Kesişen bu yolda kim daha masum, kim daha cesur? Aşağıdaki videodan dizinin 1. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

GENEL HİKAYE

Antakya’da kolay bir hayat geçirmeyen Seher, evlatları için hem yaşamla hem de arkasında dönen pazarlığın getirdiği zorluklarla mücadele etmeye çalışırken, evlerine düşen ateşle kendini ve ailesini İstanbul’da bulur.

İstanbul’da ise olaylar, tekerlekli sandalyeye mahkum Nedim Karaçay’ın etrafında dönmektedir. Agah, yeğeni Nedim’e sakat kaldığından itibaren destek olur. Tek amacı,  kendilerine bir şey olması halinde, abisinden yadigar kalan Nedim’e bakacak bir kişinin olmasıdır. Bu yüzden evin çalışanı kadından onu evlendirmek için bir gelin adayı bulmasını ister. İşte Seher ve Agah Karaçay’ın yolları bur noktadan sonra kesişir…

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

KÜNYE

Yapım:  Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni:  Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)