Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay’ın ağır sözleri Ozan Güven’e mi gitti?

Mine Tugay’ın ağır sözleri Ozan Güven’e mi gitti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mine Tugay, Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Şeniz karakteri ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Oyuncu, instagram hesabından sert bir mesaj yayınladı. En son Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiası ile gündem olan Ozan Güven’e birçok ünlü isimden tepki gelmişti.

Mine Tugay da yayınladığı mesajında insanlar arasında iyilikten başka hiçbir üstünlük kabul etmediğini belirten bir mesaj yayınladı. Oyuncu, gerçekten büyük olmanın ne demek olduğunu da ifade etti.

Ancak Mine Tugay’ın bu sözlerinin muhatabı son günlerin çok konuşulan oyuncusu Ozan Güven miydi, yoksa genel bir çıkış mıydı? Takipçileri, ünlü oyuncunun sözlerini onaylayan yorumlarda bulundu.

Mine Tugay, şöyle yazdı: “İnsanlar arasında iyilikten başka hiçbir üstünlük kabul etmem. Karakterin olmadığı yerde, ne büyük sanatçı, ne de büyük mücadele adamı vardır. Orada var olan, zamanın yok ettiği, içleri boş yaratıklardır. Bütün mesele, büyük görünmek değil, gerçekten büyük olmaktır…”

Mine Tugay'ın ağır sözleri Ozan Güven'e mi gitti? 7