Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul çekimleri biter bitmez Bahar Şahin ilk ne yaptı?

Zalim İstanbul çekimleri biter bitmez Bahar Şahin ilk ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisi, 39. final bölümü ile birlikte izleyicilerine 22 Haziran Pazartesi, yani bu akşam saat 20.00’de veda edecek. Dizinin en başarılı isimlerinden birisi de kuşkusuz Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin oldu.

Bahar Şahin oyunculuk performansında bu yapım ile adeta zirveye çıktı. En başarılı genç oyunculardan birisi olmayı hak etti. Bahar Şahin’in bu performansı hayranlarını da adeta mest etti. Zalim İstanbul’un en çok Berker Güven ve Bahar Şahin’e önemli kapılar açtığı da bu süreçte görüldü.

Zalim İstanbul dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün tamamlandı ve ekip hatıra fotoğraf çektirip birbirlerine veda etti. Bahar Şahin ise dizinin bitişini adeta kutluyor. 2,5 aylık koronavirüs pandemisinin ardından dizi setinde 3 haftadır çalışan oyuncu, şimdilerde tatil keyfi yaşıyor.

Dizinin çekimleri biter bitmez özel vip bir araç ile Antalya’ya hareket eden oyuncu, uçağa binmek tehlikeli olduğu için karayolunu tercih ettiğini de instagram hesabından duyurdu.

Koronavirüs için tedbiri elden bırakmadığını gösteren oyuncu, “Eğer tatil planlarınız varsa, lütfen Covid-19 için tedbirleri alın” diye de mesaj bıraktı.

Tatil keyfinde videolar ve fotoğraflar paylaşan oyuncu, oldukça mutlu ve huzurlu görünüyor.

Zalim İstanbul çekimleri biter bitmez Bahar Şahin ilk ne yaptı? 7