Ana sayfa Sosyal Medya Kenan İmirazlıoğlu kızı için asıl yükü eşi Sinem Kobal’a yükledi!

Kenan İmirazlıoğlu kızı için asıl yükü eşi Sinem Kobal’a yükledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 21 Haziran Pazar günü Babalar Günü olarak kutlandı. Kenan İmirzalıoğlu da babalık heyecanı yaşıyor… Ünlü oyuncu, 5 aylık eşi Sinem Kobal’ın karnında taşıdığı kızının doğumunu büyük bir heyecan ile bekliyor.

Geçtiğimiz sezon Kim Milyoner Olmak İster isimli programın koltuğunu Murat Yıldırım’dan devralan ünlü oyuncu, atv ekranında başarılı performansı ile dikkatleri çekti. Ünlü oyuncunun 46. yaş günü için atv yöneticilerinin de katıldığı bir doğum günü kutlaması yapıldı.

Programın Yenibosna’da yapılan çekimleri sırasında Kenan İmirzalıoğlu’na ekip arkadaşları sürpriz bir kutlama yaptı. Bu kutlama sürprizi ile mutlu olan oyuncu, yıllardır izlediği programın sunucusu olmanın kendisi için bir onur olduğunu anlattı.

Babalar Günü dolayısı ile de bir açıklama yapan Kenan İmirzalıoğlu, “Allah nasip ederse ben de seneye Babalar Günü’nü kutlayacağım. Ben kızım ne isterse yerine getireceğim, terbiye kısmı eşim Sinem’de olacak” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, kızının her istediğini yerine getireceğini belirterek yumuşak huylu bir baba olacağını gösterdi. Ancak terbiye kısmını eşine bırakacağından asıl yük Sinem Kobal’ın omuzlarında olacak.